Destiny 2'ye Fortnite Benzeri Sezon Sistemi Geliyor

6
6
2
1
0
Destiny 2'nin yapımcısı Bungie, oyunun üçüncü yılında gelecek yeni sezon sistemini açıkladı. Yeni sezon sistemi, oyuna Fortnite'a benzer şekilde "savaş biletleri" getirecek.

Destiny serisinin geliştiricisi Bungie, Destiny 2’nin ilk yılındaki içerikleri kapsayan kısmın 10 Eylül’den itibaren ücretsiz olarak oynanabileceğini duyurmuştu ve adını da Destiny 2: New Light olarak belirlemişti.

Yapımcı şirket, oyunun yeni içeriklerini oyuncularına satabilmek için yeni arayışlara girişmişti. Bulduğu çare ise görünüşe göre Fortnite'a benzer bir yöntem. Bungie, Destiny 2’nin üçüncü yılında gelecek yeni sezon yaklaşımını oyuncularıyla paylaştı. Buna göre sezona özel eşleştirmeye ve özel ekipmanlara kolay ulaşım ve birçok yeni silaha erişim sağlamak için 10 dolarlık sezon biletleri satılacak.

destiny oyun

Oyunun bu yönde ilerlemesi ücret ödemeyen oyuncular için kötü bir anlam taşımıyor. Geliştiriciler, para ödemeyen kullanıcıların da birçok ekipmana sahip olmasını istiyor. Yani oyunu oynadıkça daha güzel ekipmanlara sahip olabileceksiniz ancak oyuna para veren kullanıcılar, bu ekipmanlara sizden daha önce sahip olacaklar.

Destiny 2'nin doğası değişiyor:

destiny 2

Oyundaki aktiviteler de ortadan kalkacak ve oyunun deneyimi tamamen değişecek. Her bir oyuncu, sezonda bulunan ücretsiz Artifact’lere erişim sağlayabilecek; ekipman ve geliştirmeleri açabilecek ancak tüm geliştirmeler, sezon sona erdiğinde sıfırlanacak.

Ayrıca Bungie, Destiny 2’yi ücretsiz oynayacak oyuncuların birinci yıl içeriklerinin dışında başka neler bekleyebileceklerini de söyledi. Oyunu ücretsiz oynayanlar Shadowkeep görevine, 2 yeni Strike’a ve 2 yeni Crucible haritaya sahip olacaklar. Ayrıca Exotic silahlardan biri olan Eriana’s Vow’a ve Armor 2.0 gibi birçok Shadowkeep özelliğine sahip olabilecekler.

Destiny 2'nin üçüncü yılında gelecek tüm yeniliklere göz atmak için resmi paylaşıma buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/08/30/destiny-2-year-3-season-passes/
6
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
6
2
1
0