Disenchantment'ın Yeni Bölümlerinin Tanıtım Videosu Yayınlandı

16
2
1
0
0
Simpsons ve Futurama dizilerinin yaratıcısı Matt Groening’in elinden çıkan Netflix dizisi Disenchantment’ın birinci sezonunun ikinci yarısının tanıtım videosu yayınlandı. Yeni bölümlerin platformda yayınlanmaya başlayacağı tarih ise 20 Eylül.

Simpsons ve Futurama gibi efsane mertebesine ulaşmış animasyon dizilerin yaratıcısı Matt Groening’in elinden çıkan Netflix dizisi Disenchantment, birinci sezonun ikinci yarısıyla birkaç hafta içerisinde geri dönüş yapıyor. Disenchantment Part 2, 20 Eylül günü yayınlanmaya başlayacak. 

Paylaşılan videoda ilk sezonunun kaldığı yerin ardından çok fazla zaman geçmediğini ve Prenses Bean’in (Abbi Jacobson) Elfo’nun (Nat Faxton) kaybının yasını tuttuğu görülüyor ancak kendisinin yanan bir alevin içerisinden kaybettiği arkadaşıyla temas kurması her şeyi değiştiriyor.

Disenchantment Part 2, 20 Eylül’de geri dönüyor:

Disenchantment Part 2

Resmi hesabından paylaşım yapan Netflix, “Siz de benim gibiyseniz birinci sezonunun sonunun ardından Elfo’yu düşünmeden duramamışsınızdır. Güzel haber; Disenchantment Part 2, 20 Eylül’de geri dönüyor.” dedi.

Netflix, Disenchantment’ın uzun bir süre boyunca ilerleyebileceği konusunda kendisine oldukça güveniyor olacak ki dizi, oldukça fazla yeni bölüm onayı aldı. Netflix, ilk olarak dizinin 20 bölümünü sipariş etmiş ve bunu ilk sezona 10’ar bölüm olacak şekilde yayınlama kararı almıştı. Platform, Ekim ayında ek 20 bölüm siparişi daha vererek diziyi ikinci sezonuyla genişletmeye karar vermişti.

Disenchantment’ın kadrosunda Abbi Jacobson, Eric Andre, Nat Faxon, John DiMiaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding ve Lucy Montgomery bulunuyor.

Disenchantment Part 2 için yayınlanan tanıtım videosu:

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/08/29/disenchantment-part-2-teaser-netflix/
16
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
2
1
0
0