Disney, Black Widow İçin Yeni Bir Vizyon Tarihi Arıyor

34
6
4
1
0
Disney, vizyon tarihini daha önce birkaç kez ertelediği Black Widow filmini yeniden ertelemeyi düşünüyor. Ayrıca şirketin, kasım ayında vizyona girecek olan Soul filmini de Disney Plus'a taşıyacağı iddia ediliyor.

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgını sebebiyle film stüdyoları, gösterime girecek olan yapımlarının seyirciyle buluşma tarihlerini ertelemeye devam ediyor. Variety'de yer alan habere göre Disney, 6 Kasım tarihinde vizyona girecek olan Black Widow filmini ertelemeyi düşünüyor.

Ancak bazı filmler ertelenmek yerine gösterim yerinde değişiklik yaşayacak gibi duruyor. Bu filmlerden bir tanesi de Pixar'ın 20 Kasım tarihinde vizyona girecek olan animasyon filmi Soul. Disney, Soul filmi için de yeni gösterim tarihleri araştırsa da Disney+ platformunda yayınlama ihtimali bulunuyor.

Filmler ertelenmeye devam ediyor

black widow filmi, scarlett johansson black widow

Dünya genelinde birçok ülke normale dönmek için çeşitli çalışmalar yürütse de filmler ertelenmeye devam ediyor. Yukarıda Black Widow'un ertelenmesinin muhtemel olduğundan ve Soul filminin de Disney Plus'a gelme ihtimalinin olduğundan bahsetmiştik.

Bunlar haricinde Warner Bros. ekim ayında vizyona girecek olan Wonder Woman 1984'ü aralık ayına erteledi. Gerard Butler ve Morena Baccarin'in yer aldığı Greenland ekim ayına Candyman 2021 yılına ertelendi. Şu an Tenet'e ek olarak sinema salonlarına bol sayıda seyirci çekebilme ihtimali olan tek film No Time to Die kalıyor.

tenet, tenet afiş

Christopher Nolan'ın son filmi Tenet, dünya genelinde 207 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etmeyi başardı. Box Office Türkiye verilerine göre ise ülkemizde toplamda 129 bin 626 seyirci çekmeyi başardı ve toplamda 2,7 milyon TL'lik bir hasılat toplamayı başardı. Koronavirüs salgını olmasa Tenet'in bu rakamların üstüne çıkması işten bile değildi.

Disney, Black Widow'u hangi tarihe erteleyeceğine henüz karar vermiş değil. Ayrıca yapılacak böyle bir hamlenin Eternals ve Thor: Love and Thunder gibi filmlerin geleceğini nasıl etkileyeceği de bilinmiyor.

Kaynak : https://variety.com/2020/film/news/black-widow-release-date-delay-soul-disney-plus-1234769426/
34
6
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
34
6
4
1
0