Disney+, Hulu ve Google Stadia Gibi Platformlar Türkiye’de Nasıl Kullanılır?

136
18
6
5
2
Netflix’i hepimiz biliyoruz. Ancak Türkiye’de hizmet vermeyen ve çok daha kaliteli dizi, film, belgesellerin yayınlandığı Disney+, Hulu, BBC iPlayer, HBO, Showtime, Vudu hatta ücretsiz olan Crackle gibi platformlar var. Peki Türkiye’deki bir kullanıcı olarak bu platformlara nasıl erişebiliriz?

İnternet erişimi, bölgeden bölgeye, ülkeden ülkeye değişen standartlara sahip. Ayrıca dijital hizmet sunan şirketlerin önemli bir kısmı ülkemizde hizmet vermiyor. Verseler bile diğer ülkelere kıyasla daha dar kapsamda sunuyorlar. Örneğin Netflix’in ABD’de sunduğu içerik kütüphanesi Türkiye’den daha geniş. Bu nedenle Türkiye’deki Netflix kullanıcıları, yurt dışında yayınlanan bir içeriği göremiyorlar.

Söz konusu Netflix gibi içerik platformları olduğunda yurt dışındaki seçenek sayısı da oldukça fazla. Hulu, Showtime, HBO, BBC iPlayer, ESPN, AT&T TV Now, Vudu, SkyGO, Disney+ Kodi, ücretsiz film platformu Crackle… Engelli olan sosyal medya siteleri, Google Stadia ve benzeri bulut oyun platformları… Liste uzayıp gidiyor. Ancak tüm bu içeriklere ulaşmak için bir yol var: Kaliteli bir VPN servisi kullanmak.

Express VPN, Türkiye’de bulunmayan dijital hizmetlere, sınırsız sosyal medya ağlarına ulaşım imkanı sunuyor:

disney plus

İnternetin bölgesel sınırlamalarından kurtulmak ve az evvel saydığımız hizmetler dahil, internetteki tüm içeriklere, ücretli ya da ücretsiz tüm servislere ulaşmak çok kolay. Sizlere Express VPN’i önerme nedenimiz ise sadece bu değil. Zira okul, iş yeri, kafeterya gibi ortamlarda; yani bağlandığınız ağ fark etmeden, cihazınızda VPN’i açtığınız an 94 ülkede kurulu 3000’den fazla sunucudan hizmet alabiliyorsunuz. Platformun diğer avantajları ise şöyle;

  • Yüksek kişisel veri güvenliği,
  • Tek hesap üzerinden tüm cihazlar ile uyumlu (Windows, MacOS, Android, iOS),
  • Sınırsız bant genişliği yavaşlamayan VPN bağlantısı,
  • 7/24 canlı destek ile sorunların hızlı çözümü,
  • İlk 3 ay ücretsiz, sonraki 12 ay indirimli ücretlendirme
  • Memnun kalmadığınızda 30 gün içinde para iadesi

ExpressVPN nasıl kullanılır?

expressvpn

  • ExpressVPN’den ilk 3 ay ücretsiz olan bir hesap açın,
  • Şu anda 12 aylık paket fiyatına ilk 3 ay ücretsiz 15 aylık hizmet sunuluyor, ödeme toplu olarak yapılıyor. 
  • E-posta ile gelen yönlendirmeleri uygulayın, 
  • ExpressVPN eklenti ve uygulamalarını tarayıcı, bilgisayar ve telefonlarınıza kurun,
  • Dilediğiniz ülke ve sunucuya bağlanın.

Platformun özel kampanyası sayesinde 12 aylık üyeliği satın alırsanız ilk 3 ay için ücret ödemiyorsunuz. Express VPN’in yıllık ücreti 99,95 dolar, bu da aylık 6,67 dolara tekabül ediyor. 

Günümüz şartlarında hem güvenliğinizi sağlayan hem de internetin tüm imkanlarını önünüze seren bir VPN uygulaması için makul bir ücret olduğu söylenebilir.  Eğer sadece içerik tüketme değil, üretme amacınız varsa güvenliğin önemli bir unsur olduğunu tekrar belirtmek gerek.

*Sponsorlu içerik

136
18
6
5
2
Emoji İle Tepki Ver
136
18
6
5
2