Disney’in Eski Kasetleri, eBay’de Neredeyse Film Maliyetine Satışa Çıktı

17
2
2
1
0
Orijinal Harry Potter kitaplarının ve Polly Pocket setlerinin yanı sıra Disney’in eski film kasetleri de eBay’de dudak uçuklatan fiyatlarda satışa sunuldu.

Koleksiyon değeri taşıyan ürünlerin çok ciddi fiyatlara satışa sunulduğunu hepimiz biliyoruz. Görünen o ki hiç ummadığımız şeyler bile çok ciddi paralara satılabiliyor. eBay’de ortaya çıkan ilanlara göre Disney’in eski filmlerine ait VHS kasetleri, neredeyse sıfır bir araba değerine satılabiliyor.

1984 ila 1993 yılları arasında satın alındığı söylenen ve içerisinde Robin Hood, Cinderella, Aladdin, Güzel ve Çirkin gibi filmlerin yer aldığı 10 parçalık bir Disney film seti, 14.000 sterlin (yaklaşık 100.000 TL) karşılığında eBay’de satışa sunuldu.

Fiyatlar fazlasıyla uçuk olsa da eBay’e girdiğiniz zaman benzer fiyatlarla karşılaşmanız mümkün. Hatta verdiğimiz örneğin fazlasıyla uygun fiyatlılar arasında yer aldığını söyleyebiliriz.

eBay’de bulunan bir ilanda 68 adet Disney VHS kaset, 9 Black Diamond, 3 Red Signature ve 59 Klasik Disney Plus’ın 1,5 milyon dolara (yaklaşık 8 milyon 775 bin TL) satıldığı da bir gerçek. Unutmadan hatırlatalım, yalnızca ve yalnızca 1,5 milyon dolarınız varsa bu koleksiyona sahip olamıyorsunuz çünkü 700 dolarlık kargo ücretini de ödemeniz gerekiyor.

Şu an için interneti kasıp kavuran Disney VHS kasetleri, eBay’de çok büyük ilgi görüyor. Bu trendin ardından nasıl bir koleksiyonla karşılaşacağımız ise şu an için muamma.

Kaynak : https://www.thesun.co.uk/fabulous/9322402/disney-vhs-tapes-worth-thousands-ebay/
17
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
2
2
1
0