Disney+’ın İzleme Partisi Özelliği Kaynak Kodlarda Ortaya Çıktı

13
1
0
0
0
Geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan Disney’in dijital yayın servisi Disney+, yakında izleme partisi özelliğini kullanıcılarına açabilir. Özellik platformun kaynak kodlarına girmiş durumda.

Geçtiğimiz yılın sonlarında Disney, kendi dijital yayın platformu olan Disney+’ı yayına almıştı. Kısa sürede oldukça popüler hale gelen platform henüz bütün dünyaya açılmamış olsa da milyonlarca abone edinmeyi başardı. 

Eğlence sektörünün devi şimdi, abonelerinin içerikleri arkadaşlarıyla birlikte izleyebilmesi için yeni bir özellik geliştiriyor. Gelen haberlere göre platformun içinde yer alan kodların arasında izleme partisi özelliği de bulunuyor. 

Disney+’a izleme partisi özelliği gelebilir

disney+

Daha önce Disney Plus Informer’ın ortaya çıkardığı yeni izleme partisi özelliği, platform abonelerine arkadaşlarını da ekleyerek sanal ortamda da olsa beraber dizi ve film izleme şansı verecek. Bu özelliği sağlayan çeşitli Chrome eklentileri ve uygulamalar da olmasına rağmen Disney, üçüncü parti bir yazılıma duyulan ihtiyacı ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

Bu özellik sayesinde kullanıcılar, içerikleri 6 arkadaşlarıyla birlikte izleyebilecek, ayrıca onlarla sohbet edebilecek, emoji ve çıkartma gönderebilecek. Muhtemelen çocukları uygun olmayan gruplardan uzak tutacak olan bir de PIN ayarı bulunacak.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle insanlar pek çok ülkede bir araya gelemiyor, yasal olarak izin verildiğinde de insanlar araya mesafe koymayı tercih edebiliyor. Bu durum da platformları yeni alternatifler bulmaya itiyor.

İzleme partisi Disney+’a özel değil

disney+

Koronavirüs pandemisi hali hazırda pek çok sinema yapımı için ciddi aksamalar yaratıyordu. Pek çok filmin çıkışı ertelenmiş, çoğunun da yapımı durmuştu. Bu da dijital yayın platformlarına olan ilginin ciddi şekilde artmasına neden olmuştu. Disney+’ın da beklenenden iyi bir başlangıç yapmasında bu durumun etkisi görülüyordu.

Amazon Prime da ABD’deki aboneleri için izleme partisi özelliğini aktif hale getirmişti. Şimdi de Disney+ platformunun bu özelliği getirmesi bekleniyor. Kaynak kodlarda da yer almasıyla birlikte özelliğin yakında geleceği tahmin ediliyor.

Kaynak : https://beebom.com/disneys-upcoming-watchparty-feature-source-code/
13
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
1
0
0
0