Disney, Disney+'a Gelecek Olan Tüm Filmleri ve Dizileri Twitter'da Paylaştı

38
23
6
5
2
Disney'in yeni yayın platformu olan Disney+ üzerinden yayınlanacak olan filmler ve diğer TV programları, Twitter üzerinden paylaşıldı. Yayınlanacak filmler arasında pek çok nostaljik film de bulunuyor.

Etkileyici bir tanıtım performansı gösteren Disney, bugün büyük bir Twitter gönderi dizisi aracılığıyla yaklaşmakta olan yayın hizmeti Disney+'a gelen filmleri ve TV programlarını duyurdu.

1937'de Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler ile başlayan kronolojik sıraya göre dizilen tweet'ler, sadece Disney’in en iyi bilinen filmlerini değil, aynı zamanda klasikleri ve diğer az bilinen filmleri de ortaya koyuyor.

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler:

Disney4

Disney; bugüne kadar Disney, Marvel, Star Wars, Pixar, NatGeo ve daha pek çok başlığın altını çizerek 12 Kasım'da yayın hayatına başlayacak Disney+ 'a gelen kapsamlı kataloğun reklamını yaptı.

Mr. Boogedy ve Fuzzbucket:

Mr Boogedy

Disney ayrıca The Mandalorian, Lady and the Tramp, Rogue One Prequel, High School Musical: The Musical: The Series gibi yaklaşmakta olan orijinal yapımlarını da duyurdu ancak bugünkü tweet'ler, Disney’in kataloğunun genişlediğini gösteriyor.

The Love Bug ve The Computer Wore Tennis Shoes:

Disney'in paylaştığı listeyle sadece stüdyonun hitlerine değil, hafızanızda yer bulan filmlere de nostaljik bir bakış atmış oluyorsunuz. Günümüzde birçok yayın servisi, daha fazla popüler içerik içeren katalog dizilişini daha geniş bir yelpazede yayınlayabiliyor olsa da daha az ünlü filmleri tanıtmaya meyilli değiller.

Bedknobs and Broomsticks ve Justin Morgan Had a Horse:

Diğer yayın platformlarıyla kıyaslandığında Disney’in yaklaşımı canlandırıcı bir şekilde şeffaf. Bisküvi Yiyen'i veya Justin Morgan'ın Atı veya Ichabod ve Bay Toad'ın Maceraları'nı hiç izlememiş olabilirsiniz. Bu tür filmleri umursamamanız mümkün olsa da Disney+, en azından ayda 6,99 dolarlık aboneliğinizle ne tür bir içeriğe sahip olacağınızı bildiriyor.

The Cat from Outer Space:

Şimdiye kadarki en büyük tweet dizilerinden birinde aşağı doğru ilerlerken size hitap eden birkaç niş başlıkla karşılaşacaksınız. Her bir film için tweet olarak ayrı bir başlık açılmış olduğundan ne kadar heyecanlı olduğunuzu veya gelecek filmler hakkındaki düşüncelerinizi bu tweet'ler altında belirtebilirsiniz.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/10/14/disney-tweets-all-the-movies-and-shows-coming-to-its-streaming-service/
38
23
6
5
2
Emoji İle Tepki Ver
38
23
6
5
2