Bir Teknoloji Şirketi, Dünyanın İlk ’Akıllı Şişesi’ni Geliştirdi

17
10
2
1
0
Son dönemin popüler yöntemlerinden biri nesneleri akıllandırmak. Bu akıma uyan firmalardan biri olan LifeFuels, akıllı şişe ile dikkatleri üzerine çekti. Şişe ile bağlantılı olan akıllı telefon uygulaması sayesinde hem günlük beslenme hem de günlük sıvı tüketimi hedefini takip etmek mümkün.

ABD’li meşhur içecek üreticisi Keurig Dr.Pepper tarafından finansman desteği sağlanan teknoloji firması LifeFuels, dünyada bir ilk olduğunu iddia ettiği akıllı şişesini tanıttı. Bu şişe, akıllı telefonlardaki bir uygulama ile bağlantılı olarak çalışıyor ve hem beslenme hem de sıvı alım konusunda hedefleri takip etmeyi kolaylaştırıyor. 

Şişeler, doğal aromalı FuelPodlar kullanıyor. Bu FuelPodlar da su ile karıştıklarında çeşitli aromalar yayıyor. Ayrıca suyu elektrolit ve antioksidanlar açısından zenginleştirdikleri iddia ediliyor. 

Besleyici su içmeyi sağlayan akıllı su şişesi

akıllı su şişesi

500 ml’lik şişelerin bataryası yedi gün dayanıyor. Ayrıca bir şişede 3 taneye kadar FuelPod bulunabiliyor. Her bir Pod’un ömrü 30 defaya kadar aromalı içecek yapacak seviyede oluyor. Şirketin CEO’su ve kurucusu olan Jonathon Perrelli, “Bizim görevimiz insanların içindeki en iyiyi çıkarmalarına yardım etmek” dedi. 

Firmanın teknolojiden sorumlu ismi olan Rob Lawson-Shanks, patentli sistemlerinin gün boyunca ihtiyaç duyulan her an insanlara ihtiyaç duydukları an ihtiyaç duydukları besinleri sunduğunu söylüyor. Ayrıca şişe insanlara gün içinde su içmeleri gerektiğini de hatırlatıyor. 

Şirketin CEO’su Perrelli, bu şişeler sayesinde kişilerin, ister sağlık ve teknoloji uzmanı ister sporcu olsunlar, istedikleri sağlıklı yaşam hedeflerine daha kolay erişmelerini sağlayacağını söyledi. 

Kaynak : https://www.foodbev.com/news/lifefuels-launches-worlds-first-smart-nutrition-bottle/
17
10
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
10
2
1
0