Epic Games, Oyun Yol Haritasını Yeniledi

19
6
2
1
1
Şu an için Steam’in en büyük rakibi olan Epic Games Store, dev rakibiyle yarışabilmek için ücretsiz oyunlar vermenin yanı sıra mağazasında da çeşitli geliştirmeler yapıyor. Bu değişikliklerden bir tanesi de tarihlerle ilgili oldu.

Epic, Epic Games Store’un Trello’daki yol haritasında değişikliğe gitti. Böylece oyunların kaç ay sonra çıkacağını göstermek yerine “Yeni çıkanlar”, “Yakın zamanda çıkacaklar” ve “Geliştirme aşamasında” olanlar olarak bölecek.

Epic, değişiklikle ilgili yayınladığı yazıda “Değişen öncelikler sebebiyle oyunların çıkış tarihleri erteleniyor ve bir yinelemeye gerek duyuluyor. Sürekli olarak gelişmeye odaklanıyoruz ve Trello’nun da geliştirileceğine inanıyoruz” dedi.

Çıkış tarihi vermekten kaçınmak

Epic Games Store

Yanlış yapılan çıkış tarihi hesaplamaları şüphesiz ki pek de hoş olmuyor ve bu tarz tahmini çıkış tarihlerini hiç yapmamak da Epic Games gibi şirketler için çok kolaya kaçmak olur. Ayrıca geliştirici olanlar veya geliştiricilerle çalışanlar da bilecektir ki çıkış tarihleri oldukça sık bir şekilde ertelenebiliyor.

Epic, ayrıca geliştirme aşamasındaki her özellik için irili ufaklı güncelleme paylaşımları yapacaklarını da söyledi. Hatta bunu yapmaya başladı bile ve yakında kullanıcılara sunulacak olan oyunlar listesinden bir ekran görüntüsü paylaştı. Sol üst tarafa bakıldığında oyunların son oynananlara göre listelendiğini de görebilirsiniz.

Listenin yanı sıra oyun süresi takibi, Steam’dekine benzer bir mod entegrasyonu ve diğer kaç geliştirme daha sırada bekliyor. Epic, her iki haftada bir yol haritası güncellemesi yapacağını da söyledi. Eğer ki Epic’in yol haritasını takip etmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz. Buradan hangi özellikleri planlandığını ve tahmini olarak ne zaman çıkacağını görebilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/epic-revamped-the-epic-games-store-roadmap-to-remove-target-months/
19
6
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
19
6
2
1
1