Epic Games'in Mağazasına Yeni Güncellemeyle Birlikte Yeni Özellikleri Geldi

30
6
4
4
1
Şu an Steam’in en büyük rakipleri arasında yer alan Epic Games Store, uygulaması için bir güncelleme yayınlayarak kullanıcılarına yeni özellikler sundu. Güncellemeyle birlikte bazı oyunlara bulut kayıt desteği ve mağazaya da Humble Bundle entegrasyonu geldi.

Epic Games Store, uygulaması için yeni güncellemesini yayınlamaya başladı ve yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılar uzun süredir beklenen bulut kayıt desteği de dâhil olmak üzere birkaç yeni özelliğe daha kavuştular. Bu özellik, hali hazırda test aşamasındaydı zaten ve Epic Games, mağazada bulunan 17 oyunun bulut kayıt desteği olduğunu onayladı. Görünüşe göre bu liste zaman geçtikçe de uzamaya devam edecek.

Uplay entegrasyonu sayesinde Ubisoft’un mağazadaki tüm oyunlarının zaten bulut kayıt desteği bulunuyordu ve yeni çıkan oyunların hepsi de bu destek aktif bir şekilde çıkış yapacak.

Yeni özellikler neler?

Epic Games

Bulut kayıt özelliği haricinde güncellemeyle birlikte gelen bir diğer özellik Humble Bundle kullanıcıları için şifresiz entegrasyonun tanıtılması oldu. Yani Epic Games hesabınızı Humble Bundle hesabınızla bağlarsanız satın aldığınız oyunların hepsi herhangi bir fazladan işlem yapmadan Epic hesabınızda da yer alacak. Epic’ten yapılan açıklamaya göre bu, diğer dijital oyun satışı yapan mağazalarla oluşturulacak ortaklık planının küçük bir adımı.

Yapılan bir diğer değişiklik, ürün sayfasında gerçekleşti. Bundan sonra daha bilgilendirici oyun tanıtımları, daha fazla görseller ve videolar yer alacak. Yani satın aldığını oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olabileceksiniz.

Epic’ten yapılan açıklamaya göre diğer birçok şeyin arasında geliştiriciler için yeni yama optimizasyonu da final aşamasında bulunuyor. Bu sayede yama yükleme boyutları ve yükleme sürelerinde de azalma olacak. Bunun yanı sıra yakın bir zaman içerisinde oyun kütüphanesinde de değişiklik olacak ve tek seferde daha fazla oyun görüntülenebilecek.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/epic-games-store-update-brings-new-features
30
6
4
4
1
Emoji İle Tepki Ver
30
6
4
4
1