Epic Games, Toplam Fiyatı 198 TL Olan 6 Batman Oyununu Tamamen Ücretsiz Yaptı

251
14
5
5
5
Her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyun sunan Epic Games, bu hafta karşımıza 6 Batman oyunuyla çıkıyor. Batman'in Arkham serisi ve LEGO serisi, Epic Games ve Warner Bros. ortaklığı sonucunda ücretsiz oldu.

Epic Games ve Warner Bros., Batman oyunlarını sevenleri oldukça sevindirecek bir anlaşma yaptı ve tam 6 Batman oyunu ücretsiz halde dağıtmaya karar verdi. Özellikle Batman Arkham serisini daha önce oynama fırsatı yakalayamayan oyunculara bu fırsatı kaçırmamalarını öneriyoruz.

Rocksteady tarafından geliştirilen Batman: Arkham serisinin Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ve Batman: Arkham Knight oyunlarının üçünü de ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Bu üç oyunun Epic Games’teki toplam fiyatı 99 TL. WB Montreal tarafından geliştirilen Batman: Arkham Origins ise maalesef ücretsiz olarak sunulmuyor.

batman epic games

Ayrıca Batman’in Travelller’s Tales tarafından geliştirilen LEGO Batman üçlemesinde yer alan LEGO Batman, LEGO Batman 2: DC Super Heroes ve LEGO Batman 3: Beyond Gotham oyunlarının üçünü de ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. LEGO Batman üçlemesinin toplam değeri de Arkham serisi ile aynı, yani 99 TL.

Kara Şövalye’nin Batman: Arkham serisini ve LEGO Batman üçlemesini oynamak için yapmanız gereken şeyler oldukça basit. Birinci adım olarak tabii ki Epic Games hesabına sahip olmanız gerekiyor. Eğer Epic Games hesabınız yoksa kolay bir şekilde yeni bir hesap açabilirsiniz.

batman lego epic games

Daha sonra Batman: Arkham serisinin üç oyununu edinmek için bu bağlantıya, LEGO Batman üçlemesini edinmek için de bu bağlantıya tıklayın. Ardından karşınıza çıkan sayfada ‘Al’ seçeneğine basın.

epic games batman ücretsiz

Karşınıza çıkan sayfada sağ alt kısımda bulunan ‘Sipariş Ver’ seçeneğine basın. Siparişiniz başarıyla tamamlanacaktır. Oyunların gelip gelmediğini kütüphanenizde kontrol ettikten sonra bilgisayarınıza indirin ve aldığınız oyunların keyfini doyasıya çıkarın.

Kaynak : https://www.hardcoregamer.com/2019/09/19/six-batman-games-are-available-for-free-now-on-the-epic-game-store/357825/
251
14
5
5
5
Emoji İle Tepki Ver
251
14
5
5
5