Ethereum Kurucu Ortağı, 'Kendini Güvende Hissetmediği' İçin Kripto Para Sektöründen Çekileceğini Açıkladı

20
12
9
6
2
Ethereum'un 8 kurucu ortağından biri olan Anthony Di lorio, kripto para sektöründen çekilmeye karar verdiğini açıkladı. Sektörde kendini güvende hissetmediğini, insanların dijital varlıklara o kadar da ihtiyacının olmadığını düşündüğünü söyleyen Di lorio, kripto paralardan oluşan tüm mal varlığı ile Decentral isimli kripto para cüzdan şirketini de satacak.

Kripto para dünyasının en önemli isimlerinden bir tanesi olan Anthony Di Iorio, aldığı bir karar ile sektörden çekileceğini açıkladı. Kendisini bu sektörde pek de güvenli hissetmediğini söyleyen Di lorio, insanların dijital varlıklara olan ihtiyacının o kadar da fazla olmadığını ifade ediyor. Peki Anthony Di lorio kimdi? Kripto para dünyası için neden bu kadar önemli?

Dünya, Anthony Di lorio ismiyle 2014 yılında tanıştı. Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum'un gelişim sürecinde olan Di lorio, projenin en büyük 8 ortağından biriydi. 2016 yılında hem Toronto Menkul Kıymetler Borsası'nın dijital işlemler biriminden sorumlu olan ismi haline gelen Di lorio hem de 1 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Jaxx Liberty isimli kripto para cüzdanının geliştiricisi olan Decentral isimli şirketin kurucusu haline gelmişti.

Anthony Di lorio, tüm kripto para varlığı ile şirketini de satıyor

Anthony Di lroio

Kripto para dünyasından ayrılmaya karar veren Anthony Di lorio, 2017 yılından beri bir koruma ordusu ile seyahat ediyor. Forbes'e göre Di lorio'nun mal varlığı, 2018 yılında 1 milyar doları da aştı. Oldukça lüks bir yaşam sürmekte olan Ethereum kurucu ortağı, Kanada'da 22 milyon dolara satın aldığı bir ev ile de dünyanın gündemine oturmayı başarmıştı.

Anthony Di lorio, tüm kripto para varlığını satarak nakit paraya çevirecek. Ayrıca Decentral isimli şirketi de satacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Di lorio, Decentral'ın satışı için nakit para veya hisse senedi kabul edeceğini, kripto para tekliflerini ise değerlendirmeye bile almayacağını söylüyor. Şu sıralar Kanada'nın ilk sıfır emisyonlu otomobili "Project Arrow" için çalışmaya başlayan Di lorio, artık daha karmaşık sektörlerde yer alacağını belirtiyor.

Kaynak : https://cointelegraph.com/news/high-profile-ethereum-co-founder-quits-crypto-over-safety-concerns
20
12
9
6
2
Emoji İle Tepki Ver
20
12
9
6
2