Facebook, Messenger Uygulamasına Birlikte İzle Özelliği Getiriyor

12
0
0
0
0
Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Facebook, anlık mesajlaşma uygulaması Messenger'a yeni bir özellik daha getiriyor. Birlikte İzle olarak adlandırılan bu yeni özellik sayesinde görüntülü konuşmalar sırasında bir içerik, ortak ve eş zamanlı olarak izlenebilecek.

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından bir tanesi olan Facebook Messenger, geliştirilmeye ve bünyesine sürekli olarak yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Bu haberimizin konusu da uygulamaya gelen yeni özelliklerden bir tanesi.

Sadece Google Play Store'da 1 milyardan fazla yüklenmeye sahip olan anlık mesajlaşma uygulaması, görüntülü konuşma özelliğine yeni bir işlev daha kazandırıyor: Birlikte İzle. Görüntülü konuşma özelliğine gelen bu yeni işlev, sohbet sırasında dizi ya da içerik izlenmesini sağlıyor.

Facebook Messenger'a gelen Birlikte İzle özelliği

facebook messenger birlikte izle, facebook messenger watch together

Messenger'a gelen yeni özellik, Facebook'ta bulunan İzleme Partisi özelliğiyle benzerlikler gösteriyor. Ancak Birlikte İzle özelliği İzleme Partisi özelliğine göre daha kapsayıcı. Engadget'te yer alan habere göre Birlikte İzle'de, görüntülü konuşma sırasında arkadaşlarınızla ortak ve eş zamanlı olarak bir şeyler izleyebiliyor ve reaksiyonlarını görebiliyorsunuz.

Peki, bu izleme işlevi nasıl kullanılıyor? Görüntülü konuşma sırasında katılımcılardan herhangi bir tanesi Facebook Watch'ta yer alan içeriklerden herhangi birini seçip sohbette bulunan herkese oynatabiliyor. YouTube ya da herhangi bir başka platformda yer alan videolar bu özellikte desteklenmiyor.

Birlikte İzle özelliğinde video izlemek için başka bir seçenek daha bulunuyor: kullanıcıların kendi yükledikleri videolar. Yani Facebook Messenger üzerinden kendi yüklediğiniz videoları da arkadaşlarınızla birlikte izleyebileceksiniz. Birlikte İzle özelliği, önümüzdeki haftalarda Facebook Messenger uygulamasına gönderilmeye başlanacak. Peki, siz bu özelliği nasıl buldunuz? Sizce işlevsel ve kullanışlı olur mu? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/facebook-messenger-watch-together-120004158.html?guccounter=1
12
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
0
0
0
0