Geliştiricileri Bile Şaşkın: Fall Guys, PS Plus'ın En Çok İndirilen Oyunu Oldu

138
21
11
9
1
Piyasaya sürüldüğü ilk günden beri beklenmedik bir ilgi gören Fall Guys: Ultimate Knockout, etkileyici bir rekorun sahibi oldu. PlayStation yetkilileri, PlayStation Plus üyelerinin en çok indirdikleri oyunun Fall Guys: Ultimate Knockout olduğunu açıkladılar.

Bugüne dek adını sanını pek de duymadığımız Mediatonic isimli bir video oyun geliştiricisi, şubat ayında "Fall Guys: Ultimate Knockout" isimli bir oyunu piyasaya sürdü. İlk kez E3 2018 etkinliklerinde duyurulan oyun, piyasaya sürüldükten sonra beklenmedik bir ilgi gördü. Bugün dünyanın en popüler yayıncılarından tutun da herhangi bir oyunsever, Fall Guys'la ilgili ya bilgi sahibi ya da bu oyunu çılgınca oynuyor.

Geliştirici ekip, oyunlarına bu denli büyük bir ilginin geleceğini tahmin ediyor muydu bilinmez ancak Fall Guys: Ultimate Knockout, etkileyici bir rekorun yeni sahibi oldu. Oyunun PlayStation 4 için yayınlanan sürümü, Sony'nin PlayStation Plus isimli abonelik hizmeti kapsamında bugüne kadar en çok indirilen oyun olmayı başardı. PlayStation yetkilileri, bu haberi geliştirici ekibi tebrik ederek Twitter üzerinden verdi.

Fall Guys

Oyun, Steam'deki ilk haftasında 2 milyondan fazla satmayı da başarmıştı

Fall Guys: Ultimate Knockout, piyasaya sürüldükten sonra da ciddi bir sükse yakalamıştı. Yayınlandığı an itibarıyla sadece bir haftada 2 milyon satmayı başaran oyun, hala da peynir ekmek gibi satıyor. PlayStation yetkililerinin bu oyunu PlayStation Plus abonelerine tamamen ücretsiz olarak sunduğunu düşündüğümüzdeyse, indirme sayısının hangi boyutlarda olduğunu tahmin bile edemiyoruz.

Fall Guys: Ultimate Knockout

Milyonlarca oyuncuyu peşinden sürükleyen bu oyun, eğlenceli bir yapıya sahip. Temelinde battle royale yapısı bulunan oyun, 60 çevrimiçi oyuncunun bir tura katılmasıyla başlıyor. Oyunda karşınıza çıkan engellerden kurtulmaya çalışırken rakiplerinizi yok etmeye ve sona kalan oyuncu olmaya çalışıyorsunuz. Geliştirici ekibin karakter çeşitliliğini iyi sağladığı oyun, fazlasıyla komik anlar yaşatıyor. Üstelik bu oyunu oynamak için süper bir bilgisayara sahip olmanıza da gerek yok. 

Geliştirici ekip, oyunun gördüğü ilgi karşısında şaşkın halde

Mediatonic, PlayStation'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamalara yanıt verdi. "Lansman yaptığımızda bu oyunun ne kadar büyüyeceğine dair hiçbir fikrimizin olmadığını söylediğimiz zamanları hatırlıyor musunuz? Bir de şuna bak..." diyen geliştirici ekibin oyuna gösterilen ilgiyi şaşkınlıkla izlediği açıkça görülebiliyor. Görünüşe göre bu oyun, uzunca bir süre daha oyunseverlerin gündeminde kalmaya devam edecek. 

Kaynak : https://www.dualshockers.com/fall-guys-most-downloaded-ps-plus-game-ever/
138
21
11
9
1
Emoji İle Tepki Ver
138
21
11
9
1