Skyrim ve Resident Evil 3 İçin Fall Guys Modları Yayınlandı (Fasulye İçerir)

37
8
1
1
0
Son dönemlerin en popüler oyunlarından olan Fall Guys'ın fasulye karakterleri, mod olarak Skyrim ve Resident Evil 3'e geldi. Her iki mod da oyunculara daha eğlenceli bir deneyim vadediyor.

Temmuzun son gününde PlayStation 4 ve PC oyuncuları ile buluşan Fall Guys, son derece eğlenceli yapısıyla kısa sürede popüler olmayı başardı. Dahası, Fall Guys’ın bu popülerliği diğer oyunları da etkilemeye başlamış durumda. 

m150 takma adına sahip bir geliştirici, NexusMods web sitesinde Skyrim için yeni bir mod yayınladı. FallGuysFollowers adlı bu mod, Fall Guys’ın sevimli ponçik karakterlerini Skyrim’in savaş dolu dünyasına taşıyor.

Skyrim Fall Guys modundan ekran görüntüleri

Fall Guys Skyrim ekran görüntüsü

Fall Guys Skyrim ekran görüntüsü 2

Fall Guys Skyrim ekran görüntüsü 3

Fall Guys Skyrim ekran görüntüsü 4

Fall Guys Skyrim ekran görüntüsü 5

Skyrim Fall Guys modunun tanıtım videosu

Hepsi bu kadar da değil! XxCRAZYPOTATOxX takma adına sahip bir başka geliştirici de yine NexusMods web sitesinde bu kez Resident Evil 3 için yeni bir mod yayınladı. Jilly Bean adlı bu mod, Resident Evil 3’teki Jill, Carlos ve Nemesis'i Fall Guys’ın fasulyelerine dönüştürüyor.

XxCRAZYPOTATOxX, m150’nin aksine Fall Guys karakterlerini oyuna direkt olarak eklemek yerine karakterleri yeniden modellemeyi tercih etmiş gibi görünüyor. Zira Jill, Carlos ve Nemesis, mod ile birlikte birer fasulyeye dönüşüyor olsa da dokular hala gerçekçi bir yapıya sahip.

Resident Evil 3 Fall Guys modundan ekran görüntüleri

resident evil 3 fall guys ekran görüntüsü

resident evil 3 fall guys ekran görüntüsü 2

resident evil 3 fall guys ekran görüntüsü 3

resident evil 3 fall guys ekran görüntüsü 4

resident evil 3 fall guys ekran görüntüsü 5

PUBG, Call of Duty: Warzone gibi zorlu battle royale oyunlarına alternatif bir bakış açısı kazandıran Fall Guys’ın 38 TL değerindeki PC versiyonuna buradan, 89 TL değerindeki PlayStation 4 versiyonuna da buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://kotaku.com/modders-have-added-fall-guys-to-skyrim-resident-evil-3-1844847569
37
8
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
37
8
1
1
0