CSR Racing 2, Hızlı ve Öfkeli Serisindeki Araçlarla Dönüş Yapacak

18
7
4
0
0
Fast & Furious serisinin arabaları, karakterleri ve içeriği, CSR Racing 2 oyununa eklenecek. Yeni içerikler bu aydan itibaren oyuna dahil edilmeye başlanacak.

Fast & Furious serisi, aksiyon soslu araba ve yarış filmi olarak başlayıp arabalı aksiyon filmine dönüştü. İlk başlarda çeteler, araba hırsızlığı gibi basit hikayelerle başlayan seride en son arabaların Transformers olup Decepticon dövmediği, Vin Diesel’in Thanos ile yumruklaşıp evreni kurtarmadığı kaldı.

Aradan geçen onca yıldan ve çekilen o kadar filmden sonra bile filmin özünün arabalar ve yarış olduğunu hatırlayan birileri hala var: CSR Racing 2. Oyunda geçen yıl da bu seri için bir etkinlik düzenlenmişti. Oyuncular çok sevdikleri bu etkinlik temasının geri dönmesini uzun süredir istiyordu. Hobbs & Shaw adlı spin off film bu yıl gösterime girmeden önce etkinlik, muhteşem bir zamanlama ile geri dönüyor.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson’ın Luke Hobbs karakteri ilk etkinliğin öznesi konumunda olacak. Hobbs’ Heist adlı etkinlik 21 Mart ile 4 Nisan arasında oyunda olacak. Deckard Shaw ve Roman Pearce da hikayeye dahil olacak. Etkinlikler 4 Haziran’a kadar devam edecek. Oyunda eski filmlerdeki arabaları tekrar kullanabilecek ve film serisinin ikonik arabalarını edinebileceğiz.

Zynga, Fast & Furious 6’dan yeni bir araba hakkında da görüntü yayınladı.

Oyunun AR modunu kullanarak, filmlerdeki arabaları gerçek hayatın içine yerleştirmek mümkün olacak. Kapınızın önünde bir Nissan Skyline mı koymak istiyorsunuz? Puf! İşte orada.

Zamanlı Fast & Furious etkinliklerinin listesi ise şu şekilde:

  • Hobbs’ Heist: 21 Mart - 4 Nisan
  • The Ice Charger: 22 Mart - 4 Nisan
  • Ice Charger Cup: 22 Mart - 4 Nisan
  • Shaw’s Pursuit: 11 Nisan - 25 Nisan
  • Charging Charger: 12 Nisan - 25 Nisan
  • Charger Cup: 12 Nisan - 25 Nisan
  • Finale: 25 Mayıs - 4 Haziran

Bu yaz daha fazlasını göreceğimiz de vaat ediliyor. Haliyle filmin ağustos ayındaki çıkışına kadar bu etkinliklerin devamının gelip gelmeyeceği konusu merak uyandırıyor.

Kaynak : https://toucharcade.com/2019/03/15/csr-racing-2-fast-and-furious-events/
18
7
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
7
4
0
0