Final Fantasy IX Hayranları, Oyunu Hiç Olmadığı Kadar Güzel Hale Getiren Mod Geliştirdi

13
5
1
1
0
Final Fantasy IX Hayranları, Oyunu Hiç Olmadığı Kadar Güzel Hale Getiren Mod Geliştirdi
Final Fantasy'ye sıkı sıkı bağlanan hayranlar, oyunun PC versiyonunda grafikleri ciddi anlamda geliştiren ve derin öğrenme kullanan yapay zekalı Moguri Mod'unu oluşturdu.

Oyunlara tutkuyla bağlanmış kişilerin ustalıklarını, herhangi bir gelir düşüncesi olmadan iddialı projelerde kullanıyor olması oyun dünyası için her zaman çok sevindirici bir durum olmuştur. Final Fantasy IX'un Steam sürümü için yayınlanan ve yapay zeka kullanarak oyundaki doku kalitesini yükselten bu mod da, bu ustalığın bir meyvesi.

Resmi web sitesine göre Moguri Mod, 'Final Fantasy IX'un derin öğrenme teknikleriyle tamamen yenilenmesi' amacını taşıyor. Modun getirmiş olduğu en belirgin değişiklik arka planlarda. Oyunun arka planları bu mod ile beraber çok daha ayrıntılı, daha temiz ve daha yüksek çözünürlüklü hale geliyor. Moguri Mod aynı zamanda, orijinal PC portundan daha fazla kişiselleştirme ve seçenek sunan özel bir Memoria Mod uygulamasını da içeriyor.

Yukarıdaki tweet'te oyunun orijinal PlayStation sürümünü, yeni çıkmış olan PC sürümünü ve PC sürümünün modlu halini görebilirsiniz.

Final Fantasy IX, ilk olarak 2000 yılında PlayStation 1 için piyasaya sürüldü. Oyunun "yenilenmiş" PC versiyonu ise 2 sene önce Steam'de satışa açıldı. Eğer Moguri Modu'nu indirmek istiyorsanız, buraya tıklayabilirsiniz. Bu modun sadece oyunun Steam versiyonuyla çalıştığını da söyleyelim.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/final-fantasy-ix-pc-mod/
13
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
5
1
1
0