Yanlışlıkla Fırında Pişirilen PS4 Oyun Kollarının Fotoğrafı Sosyal Medyada Viral Oldu

214
32
13
7
6
Çocuklarından saklamak için fırına koyduğu PS4 kollarının yerini unutup iki Dual Shock 4 oyun kolunu fırında pişiren Reddit kullanıcısının paylaştığı fotoğraf viral oldu.

Çocuklara söz geçirmek kolay değildir. Üstelik işin içine oyun konsolu, akıllı telefon, tablet gibi çocuklar için adeta birer hazine olan elektronik cihazlar da girdiğinde çocukları kontrol altında tutmak daha da zor hale geliyor.

_Dahl_ adındaki bir Reddit kullanıcısı, geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğraf ile kısa sürede viral oldu. Zira fotoğrafta, standart bir fırın tepsisi ve içinde erimiş halde duran iki PlayStation 4 oyun kolu yer alıyordu.

fırında dualshock 4

Çocuklarının oyun konsolunun başında çok fazla vakit geçirmemesini isteyen _Dahl_, bunun için PlayStation 4’ün oyun kolu olan DualShock 4 cihazlarını fırına sakladığını belirtiyor. Sorun şu ki; _Dahl_ daha sonra DualShock 4’leri fırına sakladığını kendi de unuttu ve fırını çalıştırdı.

Yukarıdaki fotoğrafa bakarak hikayenin devamını kendiniz de görebilirsiniz. İşin ilginç tarafı, _Dahl_’ın başına gelen ilginç olayın ilk kez yaşanmıyor oluşu. _Dahl_ başına gelenleri anlatıp olayın fotoğrafını paylaştıktan sonra başka sosyal medya kullanıcıları da aynı hatayı gerçekleştirdiklerini aktardılar.

fırında game boy

Yukarıdaki fotoğrafta da görebileceğiniz gibi AlasdairHibberd adlı bir Twitter kullanıcısı, çocuğunun el konsolunu saklamak isterken bir fırında Game Boy Color yapıyor. Tahmin edebileceğiniz gibi Game Boy, olay sonrasında kullanılamaz hale geliyor.

Kaynak : https://www.gamebyte.com/parent-goes-viral-after-accidentally-cooking-ps4-controllers/
214
32
13
7
6
Emoji İle Tepki Ver
214
32
13
7
6