Elon Musk'ın Alien Filmindeki Zırhlı Araçla İlgili Yaptığı Cybertruck Esprisi, Twitter'da Viral Oldu

47
5
2
1
0
Alien filmindeki M577 Zırhlı Personel Taşıyıcı'nın bir fotoğrafını alıntılayarak 'Cybertruck opsiyon paketi' yazan Elon Musk'ın bu esprisi, Twitter'da viral oldu.

21. yüzyılın en başarılı ve dikkat çeken iş insanlarından biri olan Elon Musk, aynı zamanda Twitter’ı en aktif ve etkili şekilde kullananlar arasında yer alıyor. Musk, sabah saatlerinde Twitter üzerinden yine dikkat çekici bir paylaşımda bulundu ve bu paylaşım kısa sürede viral olup on binlerce beğeni almayı başardı.

Paylaştığı sanatsal içeriklerle 2 milyonun üzerinde takipçiye ulaşmayı başaran Archillect adlı Twitter hesabı, dün paylaştığı bir fotoğrafta ise Alien serisinden aşina olduğumuz M577 Zırhlı Personel Taşıyıcı’ya yer verdi. Fütüristik bir askeri araç tasarımına sahip olan M577, Elon Musk tarafından ise Cybertruck’a benzetildi.

elon musk tweet

Archillect’in paylaştığı M577 Zırhlı Personel Taşıyıcı fotoğrafını alıntılayarak “Cybertruck opsiyon paketi” yazan Elon Musk’ın bu küçük esprisi şu ana kadar 98 binin üzerinde beğeni, 7 binin üzerinde retweet almış durumda. 

Elbetteki M577, Cybertruck’ın tanıtımından yıllar önce filmlerde yer almış bir tasarım ancak yine de Elon Musk’ın ince görüp espriyi yakaladığını söyleyebiliriz. O halde son söz sizde olsun; sizce Tesla Cybertruck mı yoksa M577 Zırhlı Personel Taşıyıcı mı daha iyi bir tasarıma sahip? Yanıtlamadan önce aşağıdaki Cybertruck ve M577 fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.

Tesla Cyberturck fotoğrafları

cybertruck

cybertruck fotoğrafı

tesla cybertruck

tesla cybertruck fotoğrafı

M577 Zırhlı Personel Taşıyıcı fotoğrafları

m577

m577 zırhlı personel taşıyıcı

m577 fotoğrafı

m577 zırhlı personel taşıyıcı

47
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
47
5
2
1
0