Epic, Fortnite'a Batman Gününe Özel Bir Etkinlik Getiriyor

38
5
4
2
1
Yarın tüm dünyada 80. yılını geride bırakacak Batman için Batman Günü kapsamında birçok etkinlik düzenlenecek. Popüler Battle Royale oyunu Fortnite da bu özel gün için bir etkinlik planladı. Bir süredir hakkında söylentiler olan Fortine'ın yeni etkinliğinin Batman ile alakalı olacağı doğrulandı.

Epic Games, Batman'in bir sonraki büyük etkinlikle birlikte popüler Battle Royale oyunlarından biri olan Fortnite'a ekleneceğini söyledi. Bugün yayınlanan tanıtım ile birlikte etkinliğin gerçekleşeceği doğrulandı fakat etkinliğin nasıl bir etkinlik olacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Cumartesi günü saat 20.00'da gerçekleştirilecek olan bir canlı yayınla etkinliğe dair tüm detaylar oyuncularla paylaşılacak. Oyunun yapımcıları ise etkinliğin kaçırılmaması gereken türden bir etkinlik olduğunu dile getirdi.

Aşağıda yer alan tweet, Fortnite'ın resmi Twitter hesabından paylaşıldı. Sol tarafta Batman, sağ tarafta ise Fortnite'ın logosuyla Batman simgesi yer alıyor. Etkinliğin detaylarının gösterileceği haberi de bu tweet ile birlikte paylaşıldı.

Fortnite'tan Batman hayranlarını heyecanlandıran tweet:

batman fortnite

Batman etkinliği onayının gelmesinden daha ilginç bir detay ise etkinliğin yarın canlı yayında açıklanacak olması. Yayının programının çoktan belirlenmiş olması ve yayına saatler kalması, etkinliği merakla bekleyenlerin daha da heyecanlanmasını sağlıyor. Ayıca izleyenlerin izledikçe ödül kazanacakları bir sistem de oyuncularla buluşacak. Her ne kadar tanıtımda bununla ilgili bir detay bulunmuyor olsa da güzel ödüller izleyenleri bekliyor olabilir.

Etkinlik oyunculara neler sunacak?

Oyunun yeni güncellemesinden sonra gelen bazı dosyalarda oyuna "Batarang" ve "Grapnel Gun" gibi yeni eşyaların da ekleneceği keşfedildi. Ayrıca özelleştirilebilir kozmetiklerin de karakterlere eklenebileceği söyleniyor. 

batman fortnite

Firmanın bir önceki etkinliklerine de bakacak olursak yarın düzenlenecek olan etkinliğin öncesinde gösterişli bir tanıtım görmeyi bekliyoruz. Etkinlikle ilgili diğer bir ihtimal ise oyuncuların sınırlı bir süre içerisinde envanterlerine eklemeleri için yeni kozmetiklerin geliyor olabileceği yönünde. Sonuç her ne olursa olsun oyuncuların alabilecekleri yeni eşyalar eklenmesi kesinmiş gibi gözüküyor. 

Bunlara ek olarak Epic Games firması, kendi başlatıcısını kullanan oyuncular için yakın zamanda çıkmış olan birçok Batman oyununu ücretsiz bir şekilde dağıtıyor olacak. Hâlihazırda bilgisayarınızda Fortnite mevcutsa Epic Games Launcher üzerinden bu oyunlara da ulaşabilmeniz mümkün olacak.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/09/20/fortnite-batman-crossover-confirmed/
38
5
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
38
5
4
2
1