Hızını Alamayan Fortnite'a Şimdi de John Wick Kostümü Geliyor

46
14
4
2
1
İnternete yayılan söylentilere göre Fortnite, bir sonraki etkinliğinde John Wick kostümünü kullanıcılarının beğenisine sunacak.

Fortnite, son dönemde yaptığı iddialı etkinlikler ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz ay Avengers: Endgame filmi için bir kampanya yapan firma şimdi de John Wick filminin gelmesiyle birlikte benzer bir çalışma içerisine girdi.

Oyuna yakın zamanda eklenmesi beklenen Kısıtlı Zaman Modu, uzun süredir gündemde ve her an oyun içinde karşımıza çıkabilir. Etkinliğin kendisi ise düşünülenden daha büyük olabilir. John Wick kıyafetinin iki farklı varyantı oyunun son güncellemesinin ardından ortaya çıktı. Filmin de yakın zamanda (bu haftasonu) vizyona geleceğini düşünürsek etkinliğin başlamasına çok da bir süre kalmadığını düşünebiliriz.

Yeni gelecek olan kostüm muhtemelen oyuncuların aklındaki kostüm olmayacak. Oyunda zaten Reaper adlı neredeyse birebir John Wick kostümü olan, hatta oyuncuların bile John Wick kostümü dediği bir kostüm yer alıyor. Oyundaki bazı ifadeler ve hareketler de oyuncuların anlayabileceği göndermeler içerecek.

Yeni kostümle John Wick karakteri oyuna eklenecek. Ayrıca serinin meşhur altınlarından biri de oyuna eklenecek. Bu sembolü çeşitli yerlerde göreceğiz. Bu yerlerden biri de sırt çantası olacak.

Oyuna yeni gelecek olan etkinlikte Wick’s Bounty adlı kısa süreli olarak geçerli bir görev listesi yer alacak ancak modun nasıl oynanacağı henüz belli değil.

John Wick Chapter 3: Parabellum bu hafta vizyona girecek.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/05/15/fortnite-john-wick-skin/
46
14
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
46
14
4
2
1