John Wick 3: Parabellum İlk İzlenim - Webtekno Özel (Spoiler İçermez)

92
5
2
1
1
Men edilen John Wick’in başına 14 milyon dolar ödül kondu ve tüm şehir onun peşinde. Artık şartlar eşit. Sinema tarihinin en büyük intikamcısı, uzun yıllar unutulmayacak bir filmle karşımızda. Sizin için özel basın gösterimine gittik, ilk değerlendirmemizi yaptık.

John Wick hayranlarının sabırsızlıkla beklediği gün neredeyse geldi çattı. Serinin üçüncü filmi olan Parabellum, 17 Mayıs tarihinde beyaz perdede gösterime girecek. Biz de sizin için filmin özel basın gösterimine gittik ve notlarımızı aldık. 

  • Bu içerikte 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum' filmine ait spoiler bulunmamaktadır. Spoiler içeren detaylı incelememiz 24 Mayıs'ta sizlerle birlikte olacak.

Bugün sabah saat 10.45’te basın gösterimi gerçekleştirilen ve serinin üçüncü filmi Parabellum; aksiyon, çok aksiyon ve bolca aksiyonla birlikte geldi. Başlangıçta bunu söylerken bir espri amacı güttüğümüzü ya da ortamı ısıtmaya çalıştığımızı düşünüyorsanız, yanıldığınızı bilmenizde fayda var. İki saati biraz aşan film, kelimenin tam anlamıyla aksiyonla başlayıp aksiyonla bitti.

Film henüz vizyona girmediği için sebeplerini size açıklayamasak da Parabellum, kesinlikle serinin en iyi filmiydi. İkinci filmden bildiğiniz üzere John Wick, Continental sınırları içerisinde Santino D’Antonio’yu öldürmesi sonucunda men edilmişti. Başına da devasa miktarda bir ödül konmuştu. Hal böyle olunca Baba Yaga’nın ölmesini isteyen kişilerin sayısı da büyük bir artış gösterdi.

Bu da John Wick'in icabına bakması gereken daha fazla kişi olduğu anlamına geliyor:

Flme gitmeyi düşünen okurlarımıza, Parabellum’un bu zamana kadarki en sert John Wick filmi olduğunu söyleyebiliriz. ‘Sert’ derken neyi kast ediyoruz? Direkt tecrübelerimizi aktarmamız gerekirse Parabellum, sinema salonunda kan görmeyi pek sevmeyen birinin yanınıza oturmasını isteyeceğiniz son film olabilir.

Maalesef tecrübeyle sabitledik, hoş olmadı. Baba Yaga'nın diğer mesleği meğerse kasaplıkmış, bunu öğrendik. Neyse, yayın yasağını delmemek için kendimizi zor tutuyoruz desek yeridir. 

Yazının bu kısmına gelip filme gitmemeyi düşünüyorsanız sizin için de bir tavsiyemiz bulunuyor: Hâlâ vaktiniz varken ilk iki filmi (tekrar) izleyin ve fikrinizi acilen değiştirin. Aksi takdirde çok şey kaçıracaksınız.

Film gösterime girdikten sonra detaylı ve spoiler’lı inceleme yazısını kaçırmamak için bizi takipte kalın. 24 Mayıs'ta tekrar görüşmek üzere...

92
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
92
5
2
1
1