Fortnite, Bu Hafta Sonu İçin Balıkçılık Etkinliği Düzenliyor

16
3
2
1
1
Battle Royale denilince günümüzde akla gelen ilk oyunlardan bir tanesi olan Fortnite’ta bu hafta sonu balıkçılık turnuvası etkinliği var. Hâlihazırda başlamış olan turnuva, 24 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

İlk yaptığı çıkışla çok fazla dikkat çekmeyen ancak daha sonra eklediği Battle Royale modu ve pazarlama taktikleriyle oyuncuları kendisine çeken Fortnite, oyun içerisinde sunduğu etkinliklerle de oyuncularını eğlendirmeyi başarıyor.

Geliştiriciliğini Fortnite ve People Can Fly’ın yaptığı Fortnite, hafta sonu boyunca bir balıkçılık turnuvasına ev sahipliği yapıyor. PC oyun platformu konusunda Steam’in en büyük rakibi olan Epic Games, oyuna dâhil ettiği çılgın fikirleriyle oyuncularını şaşırtmaya devam ediyor.

Fortnite Fishing Frenzy, hâlihazırda başlamış bulunuyor ve 24 Kasım Pazar gününe kadar da devam edecek. Turnuvada herhangi bir süre sınırlaması bulunmadığı için oyuncuların, öldürülmeden önce yakalayabildikleri kadar balık yakalamaları gerekiyor.

Balıkçılık turnuvası

Fortnite Balıkçılık Turnuvası

Turnuvada, rekabet edilebilecek dört alan bulunuyor. Bunlardan ilki tekli oyunda en çok balığı yakalamayken diğerleri en çok küçük balık, “flopper” ve “slurpfish” yakalama. Her bölgedeki rekabetin kazananı Fortnite Ilama ödülünün sahibi olacak. Yarışmaları en üst noktada bitirmeyi başaramayanlar da katılım ödüllerini alabilecekler. Turnuva sırasında efsanesi kırmızı balığı yakalayabilenler ise özel bir kazmanın sahibi olacak.

Epic Games’in Fortnite’a balıkçılık gibi beklenmedik etkinlikler getirmesi, oyuncuların gelecekte de bu tarz beklenmedik etkinliklerle karşılaşabileceklerinin bir göstergesi denilebilir. Tabii bu tarz etkinlikler, gelecekte ne tür etkinlikler olabileceğine dair öngörüleri de zorlaştırıyor.

Fortnite Bölüm 2

Birinci sezonun, önümüzdeki senenin Şubat ayında kadar uzatılması, oyunun tarihindeki en uzun sezon olmasını sağladı. Ayrıca ikinci bölüme yapılacak eklemeler ve değişikliklerle Fortnite’ın tamamen yeni bir oyun olarak karşımıza çıkması da oldukça muhtemel.

Peki, siz Fortnite oynuyor musunuz? Fortnite’ın bu hafta sonu balıkçılık etkinliği ve genel olarak oyundaki etkinlikler hakkında düşünceleriniz neler? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. İyi oyunlar.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/fortnite-fishing-tournament-weekend/
16
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
16
3
2
1
1