Fortnite'ta Oyunun Çökmesine Kadar Uzanan Can Sıkıcı Bir Hata Keşfedildi

47
18
8
5
3
Bazı Reddit kullanıcıları tarafından Fortnite'ta keşfedilen yeni hataya göre Çince karakterlere sahip oyuncuların öldürülmesi veya onlara ölünmesi, oyunun kısa süreli olarak donmasına neden oluyordu.

Tüm dünyada yaygın olmayan bazı yazı karakterleri zaman zaman cihazlarda, yazılımlarda veya oyunlarda birtakım sorunlara yol açabiliyorlar. İşte bu örneklerden birisi son olarak Epic Games'in popüler battle royale oyunu Fortnite'ta görüldü. Fortnite'ta bazı oyuncular, öldürdükleri ve öldükleri kişinin ismi ekranda gözükünce kısa süreliğine donma yaşadı.

Fortnite'ta birçok kullanıcı tarafından keşfedilen hataya göre oyun isminde Çin yazı karakterlerini barındıran bir oyuncuyu öldürürseniz ya da onu öldürürseniz, oyuncunun ismi ekrana çıkmadan önce Fortnite kısa süreliğine bir donma yaşıyor. Bu durum aşırı büyük bir sorun gibi gözükmese de akıcı bir oyun deneyimi isteyenlerin canını epey sıkıyor.

Fortnite'taki can sıkıcı hata:

fortnite

Elbette donma yaşanan o 1 saniyelik an bile birçok oyuncu için oldukça önemli olabilir. Zira teke tek bir savaş yerine birden fazla kişiyle aynı anda savaşıyor ve bunlardan isminde Çin yazı karakterlerinde birini barındıran bir oyuncuyu düşürmeyi başarırsanız yaşadığınız 1 saniyelik donma diğer oyuncular tarafından öldürülmenize bile yol açabilir.

Öte yandan bu sorunla karşılaşan bazı kullanıcılar, daha da can sıkıcı bir sonuçla karşı karşıya kaldıklarını da aktardı. Bu oyunculara göre Çin yazı karakterlerini barındıran bir oyuncu ile aynı etkileşimlere girdiğinizde yaşanan donma sorunu, oyunun tamamen çökmesine neden olabiliyordu.

Fortnite'ta gözüken bu can sıkıcı sorun hakkında henüz Fortnite ekibi tarafından bir açıklama gelmedi. Ancak bu basit sorun, Fortnite kitlesinin bu sorunu kötüye kullanmasına kadar uzayabilir. Dolayısıyla Fortnite ekibinin bu konu hakkında en kısa sürede bir şey yapması oyuncular için en iyisi olacaktır.

Kaynak : https://www.thegamer.com/fortnite-chinese-characters-usernames-crashing/
47
18
8
5
3
Emoji İle Tepki Ver
47
18
8
5
3