Infinity Ward, CoD: Modern Warfare ve Warzone'daki Hileciler İçin Sert Bir Açıklama Yaptı

41
34
3
1
1
Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone'daki hile sorunu için çözüm arayan oyunculara cevap Infinity Ward'dan geldi. Geliştirici şirket, hile kullananları hiçbir koşulda affetmeyeceklerini belirten 4 maddeli bir açıklama paylaştı.

Geçtiğimiz yıl çıkış yapan ve aktif oyuncu sayısını yüksek oranda korumayı başaran Call of Duty: Warzone, her çok oyunculu oyunda olduğu gibi tek bir ana soruna ev sahipliği yapıyor: Hile kullanımı. Bu sorun yalnızca Call of Duty: Warzone'u değil, Call of Duty: Modern Warfare'i de etkiliyor.

Her iki oyunu da bilgisayarlarından oynayan oyuncular artık hilelerden öyle bıktılar ki akla gelebilecek her platformda oyunun geliştiricilerinden yardım istemeye başladılar. İşte oyuncuların uzun süredir istedikleri o yardım, Infinity Ward'un yaptığı son açıklamayla birlikte artık geliyor.

Infinity Ward'dan sert açıklama:

call of duty modern warfare warzone

Infinity Ward, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda daha fazla ban dalgasının geldiğini belirterek oyunu modifiye eden veya oyuna herhangi bir şekilde 3. parti uygulama ekleyen oyuncuların hiçbir şekilde tahammül gösterilmeden ve geri dönüşü olmadan banlanacağını paylaştı. Infinity Ward, hile kullanan veya kullanmayı düşünen oyuncuları 4 maddeyle şöyle uyardı:

  • Hileye tolerans gösterilmeyecek. Daha fazla ban dalgası geliyor. Eğer banlanırsanız bunun nedeni oyunun verilerini yetkisiz olarak manipüle etmenizdendir. Hile ve modifikasyonlar sunan vicdansız hizmetlere düşmeyin, bunlar düzmecedir. Güvenlik ve yaptırımların bir listesi için lütfen https://support.activision.com/mwpolicy adresini ziyaret edin.
  • Lütfen modifikasyon veya hack için yetkisiz üçüncü parti yazılım kullanmayın. Bu, düzgün bir şekilde edinmediğiniz eşyaları kullanmanızı sağlayan hex editor'ler için de geçerlidir. Bunu hile olarak tanımlıyoruz ve oyunumuzda buna yer yok. Bu, ban sebebi olan bir suçtur ve hesabınızı kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

  • Yetkisiz üçüncü parti yazılımlar arasında bunlarla sınırlı olmamak üzere aimbot'lar, duvar hileleri, trainer'lar, istatistik hileleri, doku hileleri, liderlik tablosu hileleri, injector'lar, hex editor'leri veya oyun verilerini ve hafızasını kasıtlı olarak değiştirmek için kullanılan herhangi bir yazılım bulunur. Hile kullanma. Bu, banlanmanla sonuçlanabilir.
  • Kamuflajınızı değiştirmenin yollarını sunan öğreticilerden ve hizmetlerden kaçının. Oyunda sunulanların ötesinde yeni ekipman veya eşya elde etmek için konsolunuzdaki veya PC'nizdeki hafızayı değiştirmeyi sağlayan her şey bir hiledir. Buna göre hareket edeceğiz, sonucu banlanmanızla bitebilir. 
Kaynak : https://charlieintel.com/infinity-ward-says-more-ban-waves-coming-as-cheating-continues-in-warzone/61388/
41
34
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
41
34
3
1
1