Genç Fortnite Hayranları, Keanu Reeves’i ‘Fortnite Adam’ Olarak Tanıyor

43
26
2
2
0
E3 etkinliğinde oyuncular tarafından sevgiyle karşılanan Keanu Reeves, oyun dünyasında daha önce hiç görmediği bir ilgi görünce fazlasıyla şaşırdı.

Birçoğumuzun Matrix’te oynayan Neo, unutulmazlar arasında yer alan John Wick ya da oynadığı farklı filmlerden bildiğimiz Keanu Reeves, Fortnite oynayan yaşça küçükler için çok daha farklı biri olabilir. E3 etkinliğinde yer alan Keanu Reeves, etkinliğe katılan birçok çocuk tarafından ‘Fortnite Adam’ olarak adlandırıldı.

Epic Games’in yaratıcı yönetmeni Donald Mustard, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Keanu’nun gelip kendisini görmek isteyen tüm çocukları kabul ettiğini ancak normal olan “Aaaa, sen Neo’sun, yok artık sen John Wick’sin” gibi şeyler söylemediğini belirtti. Tüm çocuklar Keanu Reeves’e ‘Fortnite Adam’ olarak seslenmeyi tercih etti.

Aslına bakıldığı zaman Fortnite’a gelen son dış görünüş paketinin ardından çocukların Keanu’ya böyle seslenmesi fazlasıyla normal ancak ortada bir sorun bulunuyor. Oyunda ‘John Wick’ olarak bilinen ‘The Reaper’ görünüşü Fortnite hayranları tarafından John Wick olarak bilinse de aslında ortada yalnızca bir benzerlik var.

Donald Mustard’ın aktardığına göre tüm bu olayların farklı bir boyutu da bulunuyor. İşin asıl komik olan tarafı, Keanu Reeves’in bu olay yaşanana kadar Fortnite’ın varlığından dahi haberdar olmaması gerçeği oldu. Onca ilgiden sonra Keanu Reeves, oyuna resmi bir John Wick dış görünüşü ekleneceğini de belirtti.

Kaynak : https://www.polygon.com/e3/2019/6/11/18662194/keanu-reeves-fortnite-reaper-skin-confusion-e3-2019
43
26
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
43
26
2
2
0