Fortnite’ın Rift Tour Etkinliğinde Oyuna Eklenecek Ünlü İsim Ariana Grande Olacak

11
9
2
1
0
Fortnite’ın bu cuma başlayacak Rift Tour etkinliğine katılacak ünlü isim belli oldu. Bugün yayınlanan fragmanla birlikte oyuna gelecek ismin ünlü şarkıcı Ariana Grande olduğu açıklanmış oldu. Ayrıca karakterin videodakinden farklı bir skini yine bugün internete sızdırıldı.

Fortnite’ın 2. bölümünün 7. sezonunda gerçekleştirilecek Rift Tour etkinliğinde sayılı günler kaldı. Söz konusu etkinliğin ‘dünya çapında bir süperstar’ı da ağırlayacak çevrimiçi bir konser olacağı zaten önceki açıklamalardan biliniyordu. Bugün ise bu konuğun kim olduğu belli oldu.

Bugün yayınlanan kısa bir fragman, etkinliğe katılacak ‘süperstar’ın dünyaca ünlü şarkıcı Ariana Grande olduğunu duyurdu. Videonun yanı sıra Ariana Grande ‘skin’inin nasıl görüneceği de bugün internete sızdırıldı.

Fortnite’ın Ariana Grande’li ‘Rift Tour’ fragmanı:

Fortnite’ın 2. bölüm 7. Sezonda hangi ünlüyü ağırlayacağı bir süredir merak konusuydu. Bazı sızıntıcılar Ariana Grande iddiasını ortaya atmış olsa da ortada hiçbir kanıt yoktu. Ancak nasıl olduysa bu iddia doğru çıktı. Fortnite’ın resmî YouTube kanalı, bugün ünlü şarkıcının oyundaki karakterini içeren bir fragman yayınladı.

Yine bugün, Ariana Grande’nin oyundaki skinlerinden biri Fortnite sızıntılarıyla bilinen ‘iFireMonkey’ tarafından Twitter’a sızdırıldı. Bu karakterin görünüşü, videodakinden farklıydı. Yani sızdırılan fotoğraf, oyunda birden fazla Ariana Grande skini olacağını kanıtlamış oldu. Skinlerden pullu ve parlak, diğeri ise elektrik desenli ve mavi tonlarındaydı.

fortnite ariana grande

Ariana Grande karakterinin oyuna ekleneceği Rift Tour etkinliği, daha birçok eşyayı da beraberinde getirecek. Etkinlik 6 Ağustos’ta başlayıp 8 Ağustos’ta sona erecek. Beklenene göre Ariana Grande, oyuna etkinliğin ilk gününde eklenecek. Fortnite Icon Series kategorisinde satılacak skinlerin fiyatı, tahminlere göre 1500 V-Bucks civarında olacak. 

Kaynak : https://www.dualshockers.com/fortnite-ariana-grande-skin-leaked-styles-images-rift-tour-trailer/
11
9
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
9
2
1
0