Ünlü Teknik Direktör José Mourinho, Fortnite'ı Topa Tuttu: Tam Bir Kâbus

93
11
7
1
1
Ünlü Teknik Direktör José Mourinho, Fortnite'ı Topa Tuttu: Tam Bir Kâbus
Ünlü teknik direktör José Mourinho, AS Roma için yapılan soru cevap videosunda Epic Games’in popüler oyununu topa tuttu. Mourinho, oyunun futbolcuları uyutmadığını söyledi.

Son zamanlarda o takımdan bu takıma sürekli adres değiştirerek eski parlak günlerinden uzak bir imaj çizse de José Mourinho, teknik direktörlük dendiği zaman parmakla gösterilen isimlerden biri. Portekizli teknik adam, elde ettiği başarılarla futbol dünyasının yaşayan efsanelerinden biri olarak kabul ediliyor ancak yaptığı son açıklamalar biraz enteresan.

Şu anda teknik direktörlük yaptığı AS Roma takımının sosyal medya için hazırladığı “Hızlı Cevaplar” programına konuk olan Mourinho, Epic Games'in bir dönemi kasıp kavuran hayatta kalma oyunu Fortnite’ı topa tuttu. 58 yaşındaki Mourinho'nun eleştirilerinin altında yatan sebep ise Fortnite’ın futbolcuları çok meşgul etmesi oldu.

“Bütün gece uyumuyorlar”

Kendisine sorulan sorulara hızlı bir şekilde cevaplar veren Mourinho, Instagram için bile “Eğlenceli” dedi. Fakat videodaki en sert tepkisini Fortnite’a gösteren deneyimli teknik adam, Epic Games’in popüler oyunu sorulduğunda, “Futbolcular bütün gece uyumayıp bu lanet şeyi oynuyor. Yarın maçları olsa bile umurlarında olmuyor. Tam bir kâbus” dedi.

Fakat Mourinho’nun bunu ciddi bir şekilde söylemediği açıkça görünüyor. Teknik adam bu durumdan şikayetçi ancak Fortnite’dan nefret ettiğini söyleyemeyiz. Kendisi sadece oyunun, futbolcuların iyi uyumasına engel olduğuna dikkat çekmek istiyor.

Fortnite, bu yılın başında AS Roma dahil olmak üzere birçok takımın formasını oyuna eklemiş ve futbol tabanlı bir oyun modunu oyuncularına sunmuştu.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/fortnite/jose-mourinho
93
11
7
1
1
Emoji İle Tepki Ver
93
11
7
1
1