Fortnite Sezon 9'da Bizi Neler Bekliyor?

21
14
3
3
2
Fortine'ın Sezon 9'a 1 aydan az bir süre kaldı. Peki yeni sezonda Fortnite'ta bizi neler bekliyor?

Fortnite’ın yeni sezonu Sezon 9'a sadece birkaç hafta kaldı ve yeni sezon birçok yenilik getirecek. Yeni bir battle pass, yeni skinler, büyük harita değişiklikleri, daha çok yaratıcı mod araçları bunlardan bazıları. Şu ana kadar toplanan bilgilerle Sezon 9’da bizleri nelerin beklediğiniz sizlerle paylaşıyoruz.

Sezon 9 ne zaman başlıyor?

Fortnite Sezon 9’un en erken 9 Mayıs tarihinde başlaması bekleniyor. Epic Games daha önceki sezonların çıkışlarında ufak tefek ertelemeler yapmıştı, bu yüzden bu verilen tarihin kesin olmadığını belirtmekte fayda var.

Fortnite Sezon 9’da battle pass fiyatı ne kadar olacak?

Yeni sezondaki battle pass’in her zaman olduğu gibi 950 V-Bucks olması bekleniyor.

Haritada neler değişecek?

Sezon 7 ve Sezon 8’in oyunun haritasına volkanlar ve buzlu dağlar ile birlikte tema ve geometrik simetri getirmesiyle birlikte, yeniliklerin haritanın güneydoğu kısmına yapılması bekleniyor. Ortaya atılan teorilere göre Derbeder Delik kısmı magma ile dolacak. Kaynar Kaplıcalar'da da birkaç değişikliğe gidilmesi planlanıyor.

Sezon 9’un teması ne olacak?

Gizli battle pass karakterleri genellikle bir sonraki sezonun etkinliklerine işaret ederler ancak büyük ateşli bir şeytan olan Ruin bize çok fazla bir detay vermiyor ancak tahminen 'cehennem' temalı olacak diyebiliriz. Kesin olan şey ise oyuna kesinlikle daha fazla lav ve magma eklenecek.

Yeni araçlar gelecek mi?

Şu an için bu konu hakkında fazla bir bilgi yok ancak Epic Games’in oyundaki eski araçları kaldırıp yeni araçlar getirme politikasını benimsemesinden sonra, yeni araçlar gelmesi ihtimali oldukça yüksek olabilir.

Fortnite, gün geçtikçe üstüne ekleyerek gelişmeye devam ediyor. Sezon 9 ise oyuncular adına eğlenceli bir deneyim olacak gibi görünüyor. Fortnite’a dair gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi takipte kalmayı unutmayın.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/fortnite-season-9/
21
14
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
21
14
3
3
2