Fortnite, Daha Önce Hiç Görülmemiş Bir Silahı Oyuna Ekledi

45
14
8
5
5
Günümüzün en çok oyuncuya sahip hayatta kalma oyunu olan Fortnite, v10.40 güncellemesini bugün itibarıyla yayınladı. Güncelleme, oyunda daha önce hiç görülmemiş bir silahı da beraberinde getirdi.

Epic Games’in geliştirip yayınladığı, günümüzün en popüler oyunlarından olan Fortnite’a bugün itibarıyla yeni bir güncelleme geldi. V10.40 olarak adlandırılan bu güncelleme, pek çok iyileştirme ve yeniliğin yanı sıra oyunda 'daha önce hiç görülmemiş”'bir silahı da beraberinde getirdi.

Fortnite, bu silah hakkında detaylı bir bilgi vermese de şu açıklamalarda bulundu: “Hiç yıldızlara bakıp harika bir ganimet elde etmeyi dilediniz mi? Yeni Yırtık Bölgesi'ne gelerek bu dileğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Güçlü ganimetler barındıran kayan yıldızlar bu bölgeye düşecek!“. Fortnite’ın açıklamalarına göre, oyuncuların daha önce hiç görülmemiş bu silaha ve güçlü eşyalara sahip olmak için bu yıldızları ezmeleri gerekiyor..

Oyuna eklenen diğer önemli gelişmelere de aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.

Bölge Savaşları

Fortnite Bölge Savaşları


“Bölge Savaşları mücadelesi başladı; mücadeleye katılma vakti geldi çattı! Topluluk tarafından oluşturulan en popüler Bölge Savaşları oyunlarını bugünden itibaren SSM olarak oynayabileceksiniz. İçerik mağazasındaki Sıcak Bölge ve Tehlikeli Bölge kıyafetlerini içeren Bölge Savaşları Görev Paketi'ni de kaçırmayın. Görevleri tamamlayarak ilave ödüller kazanın!”

En fazla 15 arkadaşınızla sıraya girebilirsiniz.

Bölge Savaşları: Kolezyum

  • Jesgran tarafından oluşturuldu.
  • Kolezyuma benzeyen bu adada efsanevi bir gladyatör olun. Bu açık tarzda ada, hızlı inşa etme yetenekleri gerektiriyor.

Bölge Savaşları: Çöl

  • JotaPeGame tarafından oluşturuldu.

  • Ufak bir çöl kasabasından geçerek son çembere ulaşın. Çeşitli silahlar ve hareketlilik, eşsiz bir oynanış sunar ve sıkılmadan tekrar tekrar oynayabilmenizi sağlar.

Bölge Savaşları: Bayır Aşağı Nehir

  • Enigma tarafından oluşturuldu.
  • Bu orijinal Bölge Savaşları adasında nehri takip ederek aşağı inerken fırtınadan kaçın. Topluluk trambolinleri ve tutarlı fırtına güzergahı birkaç raunt sonra aşinalık kazanmanızı sağlar.

Bölge Savaşları: Girdap

  • Zeroyahero tarafından oluşturuldu.
  • Bu ada dağlık arazileriyle Bölge Savaşları'na yeni bir soluk getiriyor. Bölgeler arasındaki yükselti farkı başınızı döndürebilir!

Hafta sonu boyunca iki kat XP:

  • 27 Eylül Cuma günü TSİ 16.00'dan 30 Eylül Pazartesi günü TSİ 16.00'a kadar Fortnite oyuncuları, oynadıkları maçlardan iki kat daha fazla XP kazanacaklar.

Eşleştirme:

  • Temel oyun modlarına daha gelişmiş bir eşleştirme sistemi eklendi.
    • Oyuncular artık benzer beceri seviyesindeki oyuncularla daha çok eşleştirilecek.
    • Oyuncular gelişirken rakiplerin de gelişmesi gerekir.
    • Bu yeniliğin nasıl bir performans gösterdiğini test edip takip ederken yavaş yavaş bütün bölgelerdeki temel modlarda uygulamaya geçirilecek.

Antrenman

Bu oyun modunda amacınız yol boyunca hedefleri avlarken hedefe olabildiğince hızlı bir şekilde ulaşmak. Bu sayede oyuncular gerçek oyunlardan önce ısınabilecek ve antrenman yapabilecek.

  • Arkadaşlarınız ya da diğer oyuncularla en hızlı süreyi elde etmek için yarışabileceğiniz sıralamalar olacak.
  • Her bir sıralama tercih ettiğiniz giriş aygıtına ait süreleri listeleyebilmenizi sağlayacak.

Fortnite, yukarıda yer alan tüm yeniliklerin yanı sıra pek çok hata giderme ve öğeyi de oyuna ekledi. Fortnite’ın resmi sitesine ve güncellemenin tüm detaylı notlarına ulaşmak içinse bu bağlantıyı kullanabilir ve diğer detaylara ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.epicgames.com/fortnite/tr/patch-notes/v10-40-patch-notes
45
14
8
5
5
Emoji İle Tepki Ver
45
14
8
5
5