Epic Games, Fortnite'ta Tepki Çeken 'Taco Time' Hakkında Açıklama Yaptı

52
10
10
6
4
Popüler Battle Royale oyunu Fortnite'a yeni güncellemeler ile gelen Taco Time, bazı oyuncuların hoşuna giderken uzun süre sinir bozucu şekilde dans edilmesinden dolayı da birçok oyuncu tarafından eleştirilmişti. Epic Games ise eleştirileri dikkate alarak yeni bir açıklama yaptı.

Greasy Grove, güncel Fortnite haritasında yeniden ortaya çıkartılan nostaljik bölge olarak geçiyor. Bölge, üzerinde başlandığında oyuncuları yenilmez kılan ve sağlıklarını geri kazandıran rastgele zorunlu bir Taco Time dansı ile geliyor. Her ne kadar kulağa hoş gelse de oyuncuların iki elinde de taco tutarak uzun bir süre dans etmeleri gerekmesi oldukça sinir bozucu olabiliyor.

Taco Time, yeni Greasy Gove bölgesinde sizi sıklıkla dans etmeye zorlayan bir restoran olarak karşınıza çıkacak. Restoran olmasının sonucu olarak da bölgedeki oyuncular, müzik çalmaya başladığı zaman ellerindeki tacolar ile dans etmeye başlayacaklar.

Avantajları ve dezavantajları:

fortnite taco time

Yeniliğin olumlu ve olumsuz yönlerinin olmasının yanı sıra aslında en önemli faydasının, daha uzun süre çatışma süresi ve ölüm hızının azaltılmasını sağlaması olduğu belirtiliyor. Bunların yanında dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da müzik başladığı sırada bir kimseyi canlandırıyorsanız canlandırmanın iptal olacağı ve dansa başlayacağınız.

Oyuncular ise en çok dans süresinin uzunluğundan şikâyetçi durumdalar. Ortalama bir dakika süren dansın, cuma günü Epic Games’in yaptığı açıklama ile 30 saniye civarına indirileceği belirtildi.

Kaynak : https://www.slashgear.com/epic-finally-tweaks-fortnites-annoying-taco-time-dance-22592505/
52
10
10
6
4
Emoji İle Tepki Ver
52
10
10
6
4