Game of Thrones’un Yaratıcıları, Warner Bros.'un Yeni Filmini Geliştirecekler

7
4
1
1
0
Game of Thrones dizisinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss, Warner Bros.’un yeni projesi olan “Lovecraft”’ın geliştirilmesinde de yer alacaklar.

Game of Thrones’un televizyon ekranlarına taşınmasını sağlayan ikili David Benioff ve D.B. Weiss, ünlü yazar H.P. Lovecraft’ın hayatını konu alan Lovecraft çizgi romanında yola çıkarak Warner Bros.’un yeni filminin geliştirilmesinde yer alacaklar. 

David Benioff ve D.B. Weiss'in Lovecraft projesini yönetip yönetmeyecekleri bilinmiyor. Ancak Karyn Kusama'nın projenin senaryosunu yazmak için Phil May ve Matt Manfredi ile anlaştığı iddia edildi.

H.P.Lovecraft’ın hayatına odaklanacak proje, Lovecraft isimli çizgi romandan yola çıkarak H.P.Lovecraft’ın kitaplarındaki korku ögelerini ekranlara taşıyacak. Projenin detayları henüz belli olmuş değil. Ama Benioff ve Weiss’in filmde Lovecraft’ın kitaplarında yer alan canavarların gerçek olduğu fikrinden yola çıkaran projeyi şekillendirecekleri iddia edildi. 

David Benioff ve D.B. Weiss

Lovecraft’ın hikayelerinden yola çıkılarak yapılması planlanan ilk proje bu değil. Daha önce de Universal ve yönetmen Guillermo del Toro yazarın “Deliliğin Dağlarında” kitabını filme uyarlamak istemişlerdi. Del Toro’nun bu projesi bütçe konusunda anlaşılamaması üzerine rafa kaldırıldı.

David Benioff ve D.B. Weiss’in yaratıcısı olduğu Game of Thrones geçtiğimiz mayıs ayında sona erdi. İkili dizi ile bu yıl en iyi drama ödülü aldılar. Dizinin bitmesinin ardından Weiss ve Benioff, Netflix ile bir anlaşma imzaladılar. Weiss ve Benioff, Netflix’le imzaladıkları anlaşma sonrasında yeni Star Wars projesinden ayrılmışlardı. 

Kaynak : https://variety.com/2019/film/news/lovecraft-movie-david-benioff-db-weiss-game-of-thrones-1203434988/
7
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
4
1
1
0