Game of Thrones Yazarları, Artık Star Wars İçin Çalışmayacaklar

11
3
2
1
0
Game of Thrones’un televizyon uyarlamasının arkasında olan isimlerden David Benioff ve DB Weiss, bir süredir Star Wars’ın yeni üçlemesinin arkasında da yer alıyorlardı. İkili, yoğun programlarından ötürü yeni Star Wars üçlemesinden çekildiklerini açıkladılar.

Game of Thrones’un televizyona uyarlanmasının arkasındaki isimler olan David Benioff ve DB Weiss, Şubat 2018’de yeni Star Wars üçlemesi için Lucasfilm ve Disney ile anlaşmışlardı. İkili, iki film için çalışmalara da katıldılar. Ancak Benioff ve Weiss, yoğunluklarından dolayı Star Wars çalışmalarına devam edemeyeceklerini açıkladılar. 

David Benioff ve DB Weiss, kısa bir süre önce Netflix ile anlaşma imzaladılar. The Hollywood Reporter’a yaptıkları açıklamada Benioff ve Weiss, “Günde sadece birkaç saat var. Hem Star Wars hemde Netflix projelerimizde adaletli bir şekilde çalışmayacağımızı hissettik. Bu yüzden pişmanlıkla Star Wars’tan ayrılıyoruz” dediler.

david beniodd db weiss

İkili, Şubat 2018’de Star Wars evrenine katılmıştı. Ancak özellikle Game of Thrones’un son sezonundan sonra insanlar ikilinin Star Wars’taki varlığını sorgulamışlardı. Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy, “Star Wars’a odaklanmak için yoğun programlarından uzaklaştıklarında ileride onları düşüneceklerini” açıkladı. 

Star Wars: The Rise of Skywalker ve The Mandalorian’ın fragmanlarının yayınlanmasının üzerinden çok zaman geçmedi. David Benioff ve DB Weiss, Star Wars evreninden çekilmiş olabilirler. Ama Star Wars hayranları birkaç sene daha Star Wars eksikliği hissetmeyecekler.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/game-of-thrones-creators-benioff-and-weiss-are-no-longer-doing-a-star-wars-trilogy/
11
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
2
1
0