Gamescom: Opening Night Live'da Ratchet & Clank'in Uzun Oynanış Videosu Gösterilecek

5
2
1
0
0
27 Ağustos tarihinde başlayacak olan Gamescom: Opening Night Live etkinliğinde Ratchet & Clank: Rift Apart'ın oynanış videosu gösterilecek. 27 Ağustos ile 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte birçok oyunun fragmanı ve oynanış videosu yayınlanacak.

Oyun dünyasının en büyük etkinliklerinden bir tanesi olan Gamescom, bu sene COVID-19 salgını sebebiyle fiziksel olarak gerçekleştirilemeyecek. Gamescom 2020, bu sene düzenlenen birçok etkinlik gibi dijital olarak gerçekleştirilecek.

27 Ağustos Perşembe günü canlı olarak yayınlanacak olan Gamescom: Opening Night Live sırasında izleyenlere hangi oyunlar gösterilecek gelin hep birlikte bakalım.

Gamescom: Opening Night Live'da gösterilecek olan oyunlar

27 Ağustos Perşembe günü Türkiye saati itibarıyla akşam saat 9 sularında başlayacak olan Gamescom: Opening Night Live'da Ratchet & Clank: Rift Apart oynanış videosu, Call of Duty: Black Ops Cold War, Fall Guys: Season 2, Doom Eternals genişleme paketi, Star Wars Squadrons, World of Warcraft: Shadowlands ve birçok oyun izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Geoff Keighley sunuculuğunda gerçekleştirilecek olan Opening Night Live'da World of Warcraft'ın genişleme paketi Shadowlands'teki dört krallığı anlatacak olan Afterlives da premier'ini yapacak. Ayrıca yukarıda bahsettiğimiz gibi Doom Eternal'ın genişleme paketi The Ancient Gods, Part One da gösterilecek.

destiny 2: beyond light, destiniy 2: beyond light afiş

Gamescom: Opening Night Live, yukarıda sayılan oyunlara ek olarak Destiny 2: Beyond Light ve Mafia: Definitive Edition'ın fragmanlarına da ev sahipliği yapacak. Gamescom etkinliği, 27 Ağustos ile 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik programı ise şöyle;

  • Gamescom Daily Show: 28 Ağustos – 29 Ağustos
  • Gamescom Awesome Indies: 29 Ağustos
  • Gamescom Best of Show ödülleri: 30 Ağustos

Bu seneki Gamescom ile IGN arasında bir ortaklık düzenlendi ve etkinlik IGN tarafından yayınlanacak.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/gamescom-opening-night-live-showcase-bringing-ratchet-clank-ps5-gameplay-and-more
5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0