GameStop, Yeni Nintendo Switch Konsolu Sızdırmış Olabilir

18
2
2
1
1
Nintendo'nun E3 Direct'te yapacağı açıklamaların öncesinde, GameStop sızıntıları yeni bir Nintendo Switch modelinin varlığını doğruladı. Hatta modelin ismi de belli olabilir.

Son aylarda yeni bir Nintendo Switch konsolu geleceğine dair söylentiler çıkmış, bu söylentilerin sayısı son haftalarda iyice artmıştı. Şimdi de GameStop'tan gelen bilgiler, yeni ve daha gelişmiş bir Switch versiyonu göreceğimize işaret ediyor.

Nintendo, bugüne kadar söylentilere herhangi bir cevap vermedi. Yani firmanın doğruladığı bir şey olmasa da yalanladığı bir şey de yok. Haliyle söylentilerin sayısı artmaya devam ediyor. Doğruluğunu ise zaman gösterecek.

Yeni konsolun ismi belli olmuş olabilir

gamestop

GameStop yeni bir "Eskisini getir" kampanyası başlattı. Bu kampanyada yer alan bazı ifadeler ise konsolseverlerin dikkatini çekti. 19 Haziran'a kadar sürecek olan kampanyada, oyunseverlerin hangi konsol için ne kadar kredi alacakları da açıklandı. PS5 getirenlere 350 dolar, Nintendo Switch Lite getirenlere ise 150 dolar verilecek. 

Esas dikkat çeken parça ise bazı konsollar için fazladan 50 dolar verilecek olması oldu. Bu konsolların isimleri ise New Nintendo Switch, Switch Lite veya Xbox Series X/S şeklinde açıklandı. Burada dikkat çeken ise New Nintendo Switch oldu. Sayfanın altındaki küçük yazılarda da New Nintendo Switch ifadesi yer aldı. Bu isim, geliştirilmiş versiyonun adı olabilir.

Nintendo etkinliği 2 gün sonra

e4 direct

Nintendo, 2 gün sonra E3 Direct'e ev sahipliği yapacak. O etkinlikte bahsi geçen geliştirilmiş Switch versiyonu karşımıza çıkabilir. Nintendo, daha önce yaptığı açıklamada yazılıma odaklanacağını açıklamıştı ancak sonrasında pek çok farklı olay oldu. v1 ve v2 versiyonlar, Nintendo Switch Lite o açıklamadan sonra gelmişti.

Elbette GameStop bu ismi yalnızca boşluğu doldurmak için kullanmış olabilir. Yine de böyle bir reklamın altında bir şey olmaması pek olası değil. Bakalım Nintendo bu konuda nasıl bir açıklama yapacak.

Kaynak : https://gamerant.com/new-nintendo-switch-pro-rumors-leaks-gamestop/
18
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
18
2
2
1
1