GeForce NOW İçin Yeni ve Avantajlı Bir Kampanya Duyuruldu

67
13
12
5
3
GeForce NOW'ın aylık 75 TL olan üyelik ücreti oyunseverlerin kalbini kırmıştı. Yeni kampanyayla oyuncular artık 3 aylık GeForce NOW üyeliği almaları durumunda aylık 59,90 TL, üç aylık olarak da 179,7 TL ödeyebilecek.

Netflix'in gelişi ile birlikte artık teker teker DVD alma dönemi sona ermiş, internet üzerinden aylık abonelikle içerik kütüphanesine erişme dönemi başlamıştı. Benzer bir değişimi de yakın zamanda oyunlarda görebileceğimizin en önemli işaretlerinden biri GeForce NOW'ın gelişi olmuştu.

Sistemimizden bağımsız olarak, abonelik paketi içerisinde yer alan her türlü oyunu oynayabilmeyi mümkün hale getiren GeForce NOW, oyuncuları oyunları çalıştırabilecek bir sistem toplamanın maddi külfetinden de kurtarmayı amaçlıyordu. Gelin görün ki platformun aylık üyelik ücreti Türk oyuncuları memnun etmekten uzaktı.

GeForce NOW artık aylık 59,90 TL

geforce now

Aylık ücreti 75 TL olan GeForce NOW'a artık 59,90 TL'ye erişebilmek mümkün. Yeni 3 aylık Premium paketi tek çekim olarak alacak kullanıcılar, GeForce NOW'a aylık 59,90 TL, toplamda 179,7 TL ödeyerek sahip olabilecek. 

Yeni avantajlı Premium paketi seçecek olan kullanıcılar, 3 aylık süreleri dolduğunda bir kez daha aynı tarife üzerinden paket alma hakkına da sahip olacak. Yani kampanya tek seferlik bir teklif olmaktan ibaret değil. Böylelikle platforma bir nebze daha uygun fiyata erişmek mümkün olacak.

GeForce NOW internete ihtiyaç duyuyor

geforce now

GeForce NOW ile sorunsuz oyun deneyimi yaşamak için elbette iyi bir internet bağlantısı gerekiyor. Bulut hizmetleri kullanarak oyun oynamayı sağlayan platformda, Steam ve Epic Games gibi oyun platformlarında sahip olduğunuz ancak mevcut sisteminizin oynamak için yeterli gelmediği oyunları oynamak da mümkün.

Platformu sorunsuz kullanabilmek için ise 20-25 mbit gibi bir bağlantıya sahip olmanız gerekiyor. Böylece kütüphanenizde yer alan oyunları, GeForce NOW üzerinden oynayabiliyor, hatta RTX gibi teknolojileri de deneyimleyebiliyorsunuz.

67
13
12
5
3
Emoji İle Tepki Ver
67
13
12
5
3