General Mobile, Kablosuz Kulaklığı GMPods'u Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

103
26
24
5
4
General Mobile, tek şarjla 25 saate kadar kullanım sunan kablosuz kulaklığı GMPods'u duyurdu. Giriş seviye bir kablosuz kulaklık olan GMPods, seviyesine göre fena olmayan fiyat ve özelliklere sahip.

Türkiye’nin en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan General Mobile, kısa süre önce duyurusunu gerçekleştirdiği yeni akıllı telefonu GM 10’un ardından şimdi de yeni kablosuz kulaklık modeli GMPods’u tüketicilerin beğenisine sundu.

Kulaklıklar tek başına 5 saatlik kullanım süresi sunarken, 380 mAh’lik bataryaya sahip olan kutu ile birleştiğinde kullanım süresi 25 saate kadar uzuyor. Bu da uzun süreli kullanımlarda dahi şarjın büyük bir sıkıntı olmayacağı anlamına geliyor.

General Mobile GMPods tasarımı

gmpods

Bluetooth 5.0 desteği ile gelen GMPods’ta bir oyun modu da bulunuyor. Bu mod, ses kasmayı gerektiren oyunlarda kesintisiz bir deneyim sunarken gecikmeleri de minimum seviyeye indiriyor.

Dokunmatik kontrol desteği sayesinde bağlı olduğu cihaza erişim sağlamadan dahi medyaları oynatmayı, durdurmayı, gelen aramaları yanıtlamayı mümkün kılan GMPods, üç kere dokunulduğunda ise Google Asistan’ı aktif ediyor.

gmpods

General Mobile, siyah ve beyaz olmak üzere iki ayrı renk seçeneği ile satışa sunduğu yeni kablosuz kulaklıklarının fiyatını da açıkladı. An itibarıyla yeni GMPods’u General Mobile’ın resmi internet sitesi üzerinden 189 TL fiyat etiketiyle satın alabiliyorsunuz.

103
26
24
5
4
Emoji İle Tepki Ver
103
26
24
5
4