Call of Duty’nin İkonik Karakteri Ghost’un Sesi Satışa Çıktı: Ne İsterseniz Onu Söyleyecek!

18
2
1
0
0
Call of Duty’nin İkonik Karakteri Ghost’un Sesi Satışa Çıktı: Ne İsterseniz Onu Söyleyecek!
Call of Duty: Modern Warfare II'de Ghost'a ses veren Samuel Roukin, ücretli özel Ghost videoları çekmeye başladı. Seslendirmen, gelirin bir kısmını bağışlayacak.

Call of Duty serisinin efsane karakteri Ghost, 2022’de yayınlanan Modern Warfare II ile tekrar aramıza katılmıştı. İnternette viral videolara da bol bol konuk olan karakterimizin seslendirmesini ise bu kez ünlü aktör seslendirmen Samuel Roukin üstleniyordu.

Roukin, seslendirdiği karakterin internetteki viralitesi devam ederken mantıklı bir harekete imza attı. Aktör, sadece haziran ayına özel isteyen herkese Ghost karakterine bürünerek video çekeceğini açıkladı.

Samuel “Ghost” Roukin’in paylaşımı ve Ghost olarak ilk videosu:

“Yalnızca sınırlı süreyle. Gelin ve BookCameo’dan bir video alın. Her videonun gelirinin bir kısmını hayır kurumlarına bağışlayacağım. Bu ay, kalbime yakın bir nedenden dolayı Amerikan Alzheimer Derneği’ne.”

Samuel Roukin’den Ghost karakteriyle video istemek tahmin edebileceğiniz gibi ücretsiz değil. Cameo üzerinden verilen video siparişleri, video başına kişisel videolar için 4.152 TL, iş amaçlı videolar içinse 31 bin 140 TL olarak belirlenmiş durumda.

Roukin, elde ettiği videoların ne kadarlık bölümünü de bağışlayacağını paylaşmadı. Seslendirmen, çektiği ve gönderdiği tüm videolarda Task 141 timinin kıyafetlerini giyiyor ve elbette ikonik Ghost maskesini takıyor.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/call-of-duty-modern-warfare-2/ghost-cameo
18
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
2
1
0
0