Gmail ve Google Drive, Küresel Kesintiyle Herkesi Korkuttu

12
6
1
1
0
Son zamanlarda e-mail gönderme konusunda sıkıntı yaşadınız mı? Eğer yaşadıysanız yalnız olmadığınızı bilmek iyi gelebilir. Gmail ve Google Drive, küresel bir problemle karşı karşıya kaldı.

Eğer son zamanlarda e-mail gönderme konusunda sıkıntı yaşıyorsanız belki de yalnız olmadığınızı duymak sizi rahatlatabilir. Bilinen son duruma göre Gmail küresel bir sıkıntıyla karşı karşıya. Teknoloji devinin kullanıcıları işlemlerinde başarısız olduktan sonra soluğu sosyal medyada aldı.

Bazı kullanıcılar ağır performans ve açılmayan belirli dosya türleri olmak üzere Google Drive ile ilgili bazı sorunlarını da dile getirdiler.

Google'ın GSuite Status Dashboard'unda yayımlanan bir mesajda yetkililer, Gmail ve Google Drive'ın yazılan tabirle bir "servis kesintisi" yaşadığını bildirdiler.

Yetkililer, açıklamalarına şöyle devam ettiler; "Gmail ile ilgili bir sorunun geri bildirimlerini araştırıyoruz, kısa süre içinde daha fazla bilgi sağlayacağız. Etkilenen kullanıcılar Gmail’e erişebiliyor, ancak hata mesajları, yüksek gecikme süresi ve diğer beklenmeyen sorunlarla karşılaşıyorlar."

Aynı problemlerin Google Drive için de geçerli olduğu yetkililerce onaylandı. İki büyük platformda da sorun yaşayan kullanıcılar, soluğu sosyal medyada aldı.

İki büyük hizmet hâlâ bazı kullanıcılar için çalışıyor gibi görünüyor, ancak kesinti oldukça yaygın. Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa ve Asya kesintinin kapsamında.

Google, daha fazla güncelleme ve bilgi için kullanıcılara sık sık GSuite Status Dashboard'u kontrol etmelerini tavsiye etti.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/gmail-is-down-outage-around-the-world-for-some-users/
12
6
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
6
1
1
0