PS5 Özel Oyunu Godfall'un PS4'e Geleceği Tarih Açıklandı

8
2
2
0
0
PlayStation 5’e özel tanıtılan ilk oyun olma ünvanını taşıyan Godfall, PS4 platformuna çıkış yapacak. Oyunla birlikte yeni bir ücretli ek paket ve yeni nesil konsollar için ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak.

PlayStation 5’in ilk tanıtılan oyunu olan Godfall, aslında bol bol loot yaptığınız ve görevden göreve koştuğunuz sıradan bir “Looter-Slasher” oyunu. Akıcı mekanikler ve eşsiz görseller eşliğinde sizi loot peşinde koşturacak bir oyun arıyorsanız, Godfall tam size göre.

Oyunu bu kadar özel kılan şey ise ilk PS5 özel oyunu olmasıydı. Yeni neslin bütün grafiksel harikalarını gösterme imkânı olan Godfall, PS5 stoklarının yetersizliğinden ve oyunun istenilen satış rakamlarına ulaşamamasından nasibini aldı.

Godfall, PS4’e çıkış yapacak:

Godfall

Godfall'un yaşadığı sıkıntılardan sonra, oyunun yapımcısı olan Counterplay Games ve Gearbox stüdyoları, oyunu PS4 platformuna getirerek oyuncu kitlelerini büyütmeye çalışıyor. Eğer oyunu son nesil konsolda satın alırsanız, PS5 versiyonunun daha iyi görünmesi için ücretsiz bir güncelleme alacaksınız.

Oyuncu kitlelerini büyütmek için onlarca PS4 ve Xbox One oyununun yeni nesil konsollara çıktığını görmeye alıştık. Ama tam tersinin olmasına kimse alışkın değildi.

Yeni bir ek paket de geliyor

Fire and Darkness (Ateş ve Karanlık) adındaki bu ücretli ek paket ile birlikte PS4’e çıkış yapacak olan Godfall, ek pakette yeni düşmanlar ve Ateş Diyarı'nı kurtarmak için yeni görevler sunuyor. Ayrıca ek paket sayesinde bütün oyuncular, yeni bir oyun moduna, yeni bir karşılaşma beta programına, onlarca yeni loot eşyasına ve karakterlerinin zırhı olan Valorplate’ler için 50’den fazla görünüme sahip olacaklar.

Godfall, PS4 platformuna 10 Ağustos’ta çıkış yapacak. Ek paket ve yeni nesil konsollar için güncelleme ise yine 10 Ağustos’ta PS4, PS5 ve Epic Games Store’da yayınlanacak.

Kaynak : https://www.engadget.com/godfall-ps4-expansion-free-update-gearbox-counterplay-games-130858678.html?src=rss_b2c
8
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
2
0
0