Heyecanla Beklenen Rainbow Six Extraction Tanıtıldı: İşte Fragmanı ve Çıkış Tarihi

37
10
10
1
0
Ubisoft'un fazlaca sevilen Rainbow Six oyunlarının yeni üyesi Rainbow Six Extraction, Ubisoft tarafından en sonunda tanıtıldı. Oyunda, şimdiye kadar onaylanmış olan 18 operatör bulunuyor.

İlk olarak E3 2019’da duyurulan Rainbow Six Extraction, oyunculara PvE (Player versus Environment) deneyimi sunacak olan bir FPS (Birinci şahıs nişancı) oyunu. Oyun, geçtiğimiz yıllarda Rainbow Six Quarantine gibi farklı isimlerle karşımıza çıkmış olsa da artık daha net detaylarla karşımızda duruyor.

Oyunda seçebileceğiniz 18 operatör var ve bu operatörlerin her birinin kendi eşsiz özellikleri bulunuyor. Bunun yanında birbirinden farklı 12 harita, oyunculara farklı zorluklar tanıyacak. Oyunun çıkış tarihi ise 16 Eylül olarak paylaşıldı. İşte Rainbow Six Extraction hakkında detaylar:

Oynanış videosu

Bu videoda oyun esnasında uygulanan taktiklerin önemli olduğunu görebiliyoruz.

Sinematik fragman

Operatörler

rainbow six extraction

Yukarıda da söylediğimiz üzere, Rainbow Six Extraction’da 18 adet onaylanmış operatör bulunuyor. İşte şimdiye kadar detayları paylaşılmış olan ve Rainbow Six Siege oyunundan da aşina olduğumuz operatörler hakkında öne çıkanlar:

Albi

Albi, rakiplerin dikkatini dağıtmak amacıyla tuzaklar yerleştiren ve Mx4 Storm adlı hafif bir tüfek kullanacak olan bir operatör.

Doc

Doc ise Rainbow Six Siege’de olduğu gibi sağlıkçı rolünü üstleniyor. Dolayısıyla düşen takım arkadaşlarını ve kendisini kaldırabiliyor. Doc, SG-CQB adlı bir pompalı tüfek kullanıyor.

Ela

Ela, mesafeye duyarlı ve yapışkan olan patlayıcılar fırlatabiliyor. Bunlar aynı zamanda rakibi sersemletebiliyor. Kendisinin silahı ise Scorpion EVO 3 adlı makineli tüfek.

Finka

Finka, takımın tepki verme süresini azaltıp hayatta kalma şanslarını artırabiliyor. Kendi eşsiz yeteneği sayesinde tüm takımın daha isabetli atışlar yapmasını sağlayabilirken, düşen takım arkadaşlarını da kaldırabiliyor. Kendisi, SPEAR .308 saldırı tüfeği kullanıyor.

Hibana

Hibana, uzaktan kontrol edilebilen patlayıcılar atabiliyor ve bu patlayıcılar herhangi bir zemine yapışabiliyor. Hibana, TYPE-89 saldırı tüfeğini kullanıyor.

Lion

Lion, etrafta hareket eden düşmanları bir süreliğine tespit edebiliyor. Kendisinde V3208 saldırı tüfeği bulunuyor.

Pulse

M1014 adlı pompalı tüfeğe sahip olan Pulse, VIP’leri ve düşman yuvalarını engellerin arkasından tespit edebiliyor.

Sledge

Çekiciyle yeni yollar açabilen Sledge, parazitleri de yine çekiciyle sersemletebiliyor. Sledge’in kullandığı silah ise, M590A1 adlı pompalı tüfek.

Vigil

Düşmanların dikkatini dağıtan Vigil, bir süreliğine fark edilemez durumda kalabiliyor. Vigil’in silahı ise K1A1 adlı makineli tüfek.

Rainbow Six Siege’den aşina olduğumuz bu karakterler Rainbow Six Extraction’da da bulunacak gibi görünüyor. Yukarıda da belirttiğimiz üzere 16 Eylül’de çıkışını yapacak olan oyun; Xbox Series X ve Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia ve bilgisayar platformlarına gelecek.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/rainbow-six-extraction
37
10
10
1
0
Emoji İle Tepki Ver
37
10
10
1
0