Google, Ses Yükseltici Uygulamasını Tüm Kullanıcıların Hizmetine Sundu

29
25
11
5
4
Google'ın işitme kaybı rahatsızlığı olan ve daha yüksek ses duymak isteyen Android kullanıcıları için geliştirdiği Ses Yükseltici uygulaması güncellendi. Güncellemeyle birlikte kapsamı genişletilen uygulama, Android 6.0 Marshmallow'dan itibaren tüm Android sürümlerinde kullanılabiliyor.

Google geçtiğimiz aylarda Android 9 Pie cihazlarda çalışabilecek yeni bir ses yönetimi uygulaması yayınladı. Yayınlanan uygulama hem işitme kaybı rahatsızlığı bulunan hem de daha yüksek sesleri tercih eden kullanıcılar için geliştirildi ve yapay zekayla destekleniyor. Ses Yükseltici isimli Google'ın bu uygulaması şimdi güncellendi ve artık Android 6.0 Marshmallow ve üzeri tüm Android sürümlerinde kullanılabiliyor.

Google'ın kullanıcıların hizmetine sunduğu bu uygulama, Pixel 3'lere önceden yüklenmiş olarak geldi ve duyurulmasından kısa bir süre sonra, bir milyondan fazla kullanıcı bu uygulamayı akıllı telefonuna indirdi. Uygulamanın güncellenip kapsamının genişlemesiyle birlikte Ses Yükseltici, çok daha fazla kullanıcı tarafından kullanılacağa benziyor.

google uygulama

Google'ın Ses Yükseltici isimli uygulaması fazlasıyla kolay olan bir kullanıma sahip. Uygulamanın sahip olduğu yapay zeka desteği, kullanıcının ihtiyaçlarına göre ses üzerinde bazı ayarlamalar yapıyor. Bu ayarlamalar; ses seviyesinin artırılması, gürültünün azaltılması, mikrofondan gönderilen sesin ayarlanması gibi özellikleri içeriyor.

Kullanımı kolay olan Ses Yükseltici'yi kullanmak için telefonunuza bir kablolu kulaklık bağlamanız ve "Erişebilirlik Ayarları" menüsüne ulaşmanız gerekiyor. Burada bulunan "Ses Yükseltici" seçeneğine giderek ses ayarlamalarınızı ihtiyaçlarınız doğrultusunda yapabilirsiniz. 

Google'ın Android 6.0 Marshmallow ve üstü Android sürümlerinde kullanılabilen Ses Yükseltici uygulamasını hemen aşağıda bulunan bağlantıdan indirebilirsiniz.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/287600/google-sound-amplifier-download-android.html
29
25
11
5
4
Emoji İle Tepki Ver
29
25
11
5
4