Google, Mesajlar Uygulaması İçin Yeni Özellikleri Test Ediyor

20
2
1
0
0
Google, SMS teknolojisini daha da iyileştirecek olan bir özelliğin testini gerçekleştiriyor.

Teknoloji sektörünün devi Google, test edeceği yeni özellikleri bazı kullanıcıların cihazlarına sunarken bazılarına ise sunmuyor. Bu yöntem ile Google, hata oluştuğunda veya getirilen yeni özellik beğenilmediğinde bunu büyük kitlelere yaymadan az sayıdaki kişiler arasında çözümle sonuçlandırabiliyor.

Aynı dağıtım yöntemiyle geçtiğimiz hafta içerisinde SMS teknolojisine yönelik bir güncellemeyi yayınlayan Google, bu yenilik doğrultusunda kullanıcıların doğrulanmış şirketlerden/göndericilerden SMS alabilmelerini ve alınan SMS'lere "bana bir saat sonra hatırlat" gibi komutlar verilebilmesine olanak tanıyor.

XDA Developers'tan ‘Quinny899’un keşfettiği Google'ın Mesajlar uygulamasına eklenen yeni özellikler son kullanıcıya yayınlanacak mı veya yayınlanacaksa ne zaman yayınlanacak gibi soruların henüz resmi bir cevabı bulunmuyor. Testi gerçekleştirilen özelliklerin işlevsel olduğu yönünde geri dönüş alınırsa Google bu özellikleri bir sonraki yazılım güncellemesinde cihazlarına dağıtmayı düşünebilir.

Kaynak : https://mobilesyrup.com/2019/06/15/google-messages-reminders-verified-sms/
20
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
2
1
0
0