Google Pixel 6 Daha Duyurulmadan, Duvar Kağıtları Ortaya Çıktı [Hemen İndirebilirsiniz]

6
2
1
0
0
Google'ın yaklaşmakta olan üst düzey akıllı telefonları Pixel 6 ailesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Google Pixel 6 Pro'nun duvar kağıtları, telefon henüz duyurulmadan açığa çıktı.

ABD merkezli teknoloji devi Google, bir süredir yeni akıllı telefon serisi Pixel 6 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Resmi olarak Türkiye'ye gelmesi beklenmeyen ürünler, özellikle de ABD'deki tüketiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Şimdiyse XDA Developers, Google Pixel 6 serisinin en çok merak edilen modeli Pixel 6 Pro ile ilgili önemli bir işe imza attı. Şirket, bu akıllı telefonun duvar kağıtlarını sızdırmayı başardı.

Google Pixel 6 Pro'ya ait sızdırılan duvar kağıtları, açık ve karanlık modda kullanıcılara sunulacak olan bazı görüntüleri içeriyor. Bu görüntülerin ortak özelliği, fotoğrafçı Andrew Zuckerman'in Google Pixel 6 serisi yaptığı özel çalışmanın bir ürünü olmaları. Zuckerman'in fotoğrafladığı çiçek görüntüleri, 2021 model Pixel modellerine iç ısıtan bir deneyim sunacak gibi görünüyor.

İşte Google Pixel 6 Pro'da yer alacak bazı duvar kağıtları

Google Pixel 6 Pro

Yukarıdaki fotoğrafta da görebileceğiniz üzere Google Pixel 6 Pro'nun duvar kağıtlarında, cattleya, eçeverya, helleborus, phalaenopsis, zambak ve pincushions gibi çiçekler yer alıyor. Görüntülerin hepsi de pürüzsüz görünürken 15 adet duvar kağıdının hepsi de yalnızca Google Pixel 6 Pro değil, diğer akıllı telefonlarda da muhteşem görünecek gibi duruyor.

Google Pixel 6 serisinin ne zaman tanıtılacağı henüz net değil. Ancak daha önce yaşanan sızıntılar, bu akıllı telefonların 19 Ekim'de duyurulacağını ortaya koydu. Google ise resmi bir açıklama yapmamış olsa da Pixel 6 serisi ile ilgili yavaştan heyecanı artırmaya başlamaya çalışıyor. İlgili haberimizde yer alan tanıtım videosu, bunun en net göstergesi. Şirketin düzenleyeceği etkinlik, Pixel 6 ailesinin tüm teknik özelliklerini ve fiyatını açığa çıkaracak.

Eğer siz de Google Pixel 6 Pro'ya ait olan duvar kağıtlarını indirmek isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/google-pixel-6-pro-wallpapers-leaked_id135164#media-379708
6
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
1
0
0