Google Pixelbook Go Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

31
3
1
1
0
Google, yaptığı lansmanda yeni Chromebook'u olan Pixelbook Go'yu duyurdu. Ürün, aynı yelpazedeki ürünlere oranla daha uygun fiyatıyla göze çarpıyor.

Google, yıllık tanıtım etkinliğinde Chromebook serisinin en yenisi olan Pixelbook Go’yu duyurdu. Tasarımıyla dikkat çeken Pixelbook Go, 180 derecelik menteşe açısı ve ikisi bir arada özellikli geçen yılın Pixelbook'undan sonra standart dizüstü bilgisayar formatına geri dönüyor gibi görünüyor.

Pixelbook Go, 16:9 13,3 inç dokunmatik HD veya 4K ekran, iki adet USB-C bağlantı noktası, dâhili bir Titan-C güvenlik anahtarı, 16 GB RAM ve 256 GB depolama kapasitesine sahip olacak. Cihaz; Intel Core m3, i5 ve i7 CPU'lar tarafından desteklenecek.

Pixelbook Go için ön siparişler başlıyor:

pixelbook

Chromebook'ta mevcut olan renkler siyah ve pembe. Yeni Pixelbook’un tuşları da değişiyor. Artık tuşlara daha kolay basılabilecek ve daha sessiz olacaklar. Ayrıca Google Asistan'a kolay erişmek için sesinizi uzaktan alabilen mikrofonlar da olacak. Ön siparişler, siyah versiyon için şimdi başlıyor. Pembe ise yakında geliyor.

pixelbook go

Google’dan Ivy Ross, bugünkü duyuruda “İnce ve hafif bir dizüstü bilgisayar oluşturmak istedik. Gerçekten hızlıydı ve bütün gün dayanabildi ve elbette güzel görünmesini de istedik” dedi. Ross ayrıca, Pixelbook Go'nun daha büyük bir bataryaya sahip olduğunu ancak magnezyum gövdesi sayesinde daha hafif olduğunu vurguladı.

Google Pixelbook Go fiyatı:

Google'ın yeni tablet/dizüstü bilgisayar cihazı Google Pixelbook Go, 649 dolardan (3.821 TL / yurt dışı fiyatı) satılacak. Pixelbook Go, Google’ın bu alanda daha önce gerçekleştirdiği çabalarından çok daha uygun bir fiyatla kullanıcıları karşılayacak. Google, yaptığı açıklama ve yorumlara göre bu cihaz için fazlasıyla umutlu gibi görünüyor. Tabii ki bu umudun nasıl bir sonuç vereceğini zaman içerisinde göreceğiz.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/10/15/google-launches-the-649-pixelbook-go-chromebook/
31
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
31
3
1
1
0