7
2
2
1
1

Amiral gemilerine olan ilginin yüksekliği ve Çin'in çakma ya da replika telefon çıkarma konusundaki kararlılığı sonucunda bazı telefonların çakmaları, telefonların orijinalinden önce ortaya çıkabiliyor. Bunun başlıca sebepleri arasında fazlasıyla ilgi gören telefonların tasarım detaylarının tanıtımdan aylar önce ortaya çıkması da bulunuyor.

Tasarımı yakalayarak fırsatı eline geçiren Çinli telefon üreticileri, iPhone 11'in çakma modelini üretti. Geçtiğimiz videomuzda telefonu incelemiş, bir sonraki videomuzda telefonun içini inceleyeceğimizi söylemiştik. Her geçen gün kendini aşan çakma telefon sektöründe bugün bizi şaşırtan şeyse telefonun sağlamlığı oldu.

Tanıtımından önce elimize ulaşan çakma iPhone 11'de neredeyse bir ilki gerçekleştirerek nazik bir şekilde telefonu açmayı denedik. Her videoda dikkatli bir şekilde çıkartmaya çalıştığımız bataryayı kenara koyduktan sonra da telefonun içini detaylı bir şekilde incelediğimizi söyleyebiliriz.

iPhone 11 çıkmadan önce çakmasını inceleyip içini dışına çıkarttığımız videomuzla sizi baş başa bırakıyor ve iyi seyirler diliyoruz.

7
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
7
2
2
1
1