Yüzlerce TL Değerindeki 3 Oyun ve 3 Eklenti, Xbox'ta Bu Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz Oldu

Bu hafta sonu Xbox'ta ücretsiz denenebilecek oyunlar açıklandı. Binlerce TL değerindeki 3 oyun ve 3 DLC'yi bu hafta bedavaya deneyebileceksiniz.

Game Pass aboneliğiyle ülkemizdeki oyuncuların gönlünde taht kuran Xbox, farklı etkinliklerle de karşımıza çıkıyor. Bunlardan biri de Xbox FreePlayDays. Bu etkinlik,  Game Pass Ultimate ve Game Pass Core abonelerinin bazen de tüm Xbox kullanıcılarının hafta sonu boyunca belli oyunları bedavaya oynamasına olanak tanıyor.

Şimdi de FreePlayDays kapsamında ücretsiz oynayabileceğiniz oyunlar açıklandı. Bu hafta sonu, oyunu ve birden fazla Destiny 2 eklentisini bedavaya deneyebileceksiniz. 

İşte FreePlayDays kapsamında bu hafta sonu ücretsiz oynanabilecek oyunlar:

Oyun Normal fiyatı (indirimsiz) Platform
Crime Boss: Rockay City 209 TL Xbox Series X/S
Cities: Skylines - Remastered 432,50 Xbox Series X/S
From Space 42,50 TL Xbox One / Xbox Series X/S
Destiny 2: Shadow Keep (DLC) 239 TL Xbox One / Xbox Series X/S
Destiny 2: Beyond Light (DLC) 239 TL Xbox One / Xbox Series X/S
Destiny 2: The Witch Queen (DLC) 359 TL Xbox One / Xbox Series X/S

İndirimsiz fiyatlarını eklediğimiz oyunlardan ilk üçü, sadece Game Pass Ultimate ve Core abonelerine sunuluyor ve 13 Mayıs Pazartesi gününe kadar ücretsiz kalacak. Destiny 2'nin üç eklentisi ise 4 Haziran'a kadar tüm Xbox kullanıcıları tarafından ücretsiz oynanabilecek.

Crime Boss: Rockay City

FPS türünde olan ve geçen yıl piyasaya sürülen Crime Boss: Rockay City'de suçları birer birer işleyip Rockay City'nin yeni kralı olmaya kararlı bir adam olan Travis Baker'ın rolünü üstleniyoruz.

Cities: Skylines - Remastered

Çok sevilen şehir kurma oyunu Cities: Skylines'ın gelişmiş oynanış ve grafik iyileştirmeleriyle dolu yenilenmiş versiyonu da bu hafta sonu bedavaya denenebiliyor.

From Space

Tekli veya arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz From Space, aksiyon türünde bir nişancılık oyunu. Bu eğlenceli oyunda, kıyamet sonrası bir dünyaya gidiyoruz ve ölçüsüz silahlar kullanarak dünyayı bir uzaylı istilasından kurtarmaya çalışıyoruz.

Ücretsiz oyunları nasıl oynayabilirsiniz?

Game Pass Ultimate veya Core abonesiyseniz, giriş yaparak Microsoft Store üzerinden tek tek bu oyunlara girin ve yükleme seçeneğine tıklayın. Konsola indirmek için de Xbox Store'dan abonelikler kısmına gelin ve "Ücretsiz Oyun Günleri" bölümüne ilerleyin. Herkese sunulan oyunlarda ise Microsoft Store üzerinden sayfalarına girip "Ücretsiz Deneme" kısmına basmanız yeterli.