Mercedes-Benz, Yeni T-Serisi Otomobilini Tanıttı

Alman otomobil devi Mercedes Benz, hem bireysel hem ticari kullanıma hitap eden yeni T-Serisi otomobilini tanıttı. Yeni otomobilin fotoğrafları paylaşılmasa da otomobilin hatlarını gösteren bir fotoğraf paylaşıldı.

Alman otomobil devi Mercedes-Benz, bugün yeni otomobili olan T-Serisi'ni tanıttı. Yeni Mercedes-Benz T-Serisi, hem bireysel hem de ticari kullanıcıları hedefleyen bir otomobil olarak ilerleyen zamanlarda kullanıcılarıyla buluşacak. Bununla birlikte yeni seri, 'geniş ailelerin ihtiyaçları için tasarlanmış olmasının yanı sıra, aktif yaşam tutkunlarına uygun bir dost' olarak tanımlandı.

Mercedes-Benz'in yeni serisi, açıklamaya göre fiyat etiketinde bulunacak değeri sunduğu hizmetlerle tamamen karşılayacak. Bununla birlikte elektrikli otomobil sektöründe hız kazanmaya başlayan Mercedes-Benz, T-Serisi'ni hem içten yanmalı hem de elektrikli motor versiyonlarıyla piyasaya sürecek.

Mercedes-Benz'in yeni otomobili: T-Serisi:

2022 yılının ilk yarısında geniş bir otomobil isteyenlerle buluşacak olan Mercedes-Benz T-Serisi, Mercedes-Benz Van'ın yöneticisi Marcus Breitscwerdt'e göre çekici ve kompakt modelleri tercih eden kullanıcıların ilgi odağı olacak. Bununla birlikte Mercedes-Benz T-Serisi, Mercedes-Benz dünyasına adım atmak isteyen aileleri ve aktif yaşam tutkunlarına kucak açacak.

Mercedes-Benz'in yeni serisini ifade eden T harfi, şirkette verimli alan kullanım konseptlerini temsil ediyor. Yeni seri hakkında şu an için yalnızca bir tanıtım fotoğrafına sahip olsak da Daimler Grup Tasarım Sorumlusu Gorden Wagener, açıklamasında yeni seriden neler bekleyebileceğimize dair bir ışık tuttu:

"Yeni T-Serisi'nin mimarisi ve tasarımı ile işlevsellik ve tutkuyu bir araya getirmeyi başardık. Benzersiz tasarım yaklaşımımız 'Duygusal Saflık' ile yeni T-Serisi'nde tasarım, gövde orantıları ve yarattığı katma değer ile son derece özel bir araç sunuyoruz."

Mercedes-Benz Citan görüntülendi:

Yeni Mercedes-Benz T-Serisi'nin yanı sıra Alman üreticiden Citan tutkunları için de güzel haberleri var. Renault Kangoo'ya benzemesi nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulan Citan, şirketin açıklamasına göre ilk bakışta tanınabilir bir Mercedes-Benz modeli haline getirilecek.