Halo Infinite Kutu Görseli Ortaya Çıktı

13
3
1
1
0
343 Industries yarın Halo Infinite için yeni kampanyasını başlatacak. Firmadan bugün paylaşılan görselde ise oyunun kapak tasarımı ortaya çıktı. Master Chief bir kez daha karşımıza çıkmaya hazır gözüküyor.

Kendi türü içinde en dikkat çeken markalardan biri olan Halo serisi, yakın zamanda yeni bir yapımla karşımıza çıkacak. Bu yapım, uzun süredir üzerinde konuşulan Halo Infinite olacak. Oyun için bir de görsel yayınlandı.

Yarın yapılacak olan Xbox Games Showcase öncesinde 343 Industries merakla beklenen oyuna ait bir kapak görseli yayınladı. Bu kapak görseli, yeni oyun hakkında merak edilen bazı soruların cevaplarını da barındırıyor olabilir.

Hoş geldin Master Chief (Yarışma olan değil)

halo

Kapağa ilk baktığımızda gözümüze çarpan, serinin ilk oyunu Halo: Combat Evolved ile arasındaki benzerlik oluyor. Önde tüm karizmasıyla Master Chief dururken arkasında ise bir Halo yer alıyor. İki oyunun kapağında da benzer bir kurgu var.

Arka planda yer alan ve bizden uzaklaşıyormuş gibi gözüken araç ise bir Pelican, ki bu aracın oyunda yer alacağını daha önce de duymuştuk. Esas önemli ayrıntı ise oyunun esas karakterinin miğferinden yansıyor.

Daha önce oyuncak serilerinde gördüğümüz Hyperious ya da Halo Infinite’te yer alacağı resmi olarak doğrulanmış olan The Banished’in bir üyesi (Atroix?), Chief’in miğfer camında görülebiliyor. Chief’in kolunda bulunan kancalı ip de dikkat çekiyor.

Halo Infinite yarın karşımıza çıkacak

halo

Oyunla ilgili olarak yarın yapılacak Xbox Games Showcase’te daha fazla bilgi edineceğiz. Bu etkinlikte oyunun senaryo moduna ait ilk görseller karşımıza çıkacak, hikayenin detaylarına dair ilk bilgileri edineceğiz. Serinin hayranları o zamana kadar Halo Waypoint sitesindeki basın kitinden görseller indirebiliyor.

Halo Infinite bu yılın ilerleyen dönemlerinde Xbox One, Xbox Series X ve PC için yayınlanacak. Oyun bir kez daha Microsoft’a özel olacak gibi duruyor. Halo Infinite hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Oyunu oynayacak mısınız? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/halo-infinite-box-art-xbox-series-x
13
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
3
1
1
0