HAVELSAN, Siber Güvenlik Alanında Yerlileşme İçin IntelProbe ile Anlaşma İmzaladı

20
2
2
0
0
Siber güvenlik alanındaki çalışmalarıyla uluslararası üne sahip olan HAVELSAN ve IntelProbe, yazılım alanında yerlileşme için bir araya geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yazılım mühendisliği alanındaki desteğini sağlayan HAVELSAN, yine Türkiye'de kurulmuş olan IntelProbe ile siber güvenlik alanında yerlileşme için anlaşma imzaladı.

Türkiye'de kurulup uluslararası olarak da adını fazlasıyla duyurmuş olan iki şirketin iş birliği, siber güvenlik alanındaki araştırma ve geliştirme çalışmalarının hızlanmasına katkıda bulunacak. Anlaşma, HAVELSAN'dan Genel Müdür Ahmet Hamdi Atalay'ın, IntelProbe adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Alper Özbilen'in imzasıyla sağlandı.

Konuyla ilgili düşüncelerini aktaran Ahmet Hamdi Atalay, "Türkiye'de siber güvenlik uzmanı az. Bu nedenle, şirketlerin iş birliği yapması gerekiyor. İmzaladığımız anlaşma iş ekosistemimizi daha da güçlendirecek" dedi. Anlaşmayla birlikte siber güvenlik alanındaki şirketleri de destekleyeceğini duyuran HAVELSAN, bu konudaki ilk adımını Dubai'deki GISEC adlı fuarda atmıştı.

İki şirketin iş birliğinin ülkemiz adına faydalı olacağı kesin. Konuyla ilgili güncel kalmak için bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/teknoloji/siber-guvenlikte-yerli-yazilim-icin-is-birligi,msCLnxxnG0qXUIAxLpc0bQ
20
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
2
2
0
0